maanantai 1. huhtikuuta 2019

TERVETULOA HUHTIKUU

Heippa ja ihanaa huhtikuun ensimmäistä kaikille! Viime viikon postaus jäikin välistä, sillä mulla oli täällä Walesissa vieras, ja halusin keskittyä yhteiseen aikaan täysillä. Tänään ajattelin käydä läpi vähän kuulumisia ja samalla jakaa keväisiä kuvia viime viikolta, kun kävimme päiväreissulla rantakaupungissa nimeltä Llandudno. Ihan hurjaa, miten nopeasti aika on kulunut, tulen tällä viikolla jo Suomeen ja onnekseni saan lomailla kotona tällä kertaa jopa kuukauden. Nyt kuitenkin niihin viimeaikaisiin fiiliksiin:Opiskelu

Toinen vuosi psykaa miltei takana ja nyt alkaa se viimeinen puristus. Vielä olisi yksi tutkimusraportti työn alla ja sen jälkeen alkaa tentteihin lukeminen. Pääsiäisloman jälkeen palaan siis Bangoriin vain tekemään kokeet ja sen jälkeen alkaa kauan odotettu kesäloma! Tuleva vuosi tulee olemaan kouluhommien puolesta hyvin erilainen, sillä aloitamme kolmannen vuoden "kandityön" (dissertation) ja saamme myös valita oman kurssisisältömme mieltymyksiemme mukaan. Projektista kerron mielelläni lisää, kun se tulee ajankohtaisemmaksi, mutta juuri nyt tosiaan keskityn viimeisiin silauksiin kakkosvuoden suhteen. Motivaatio elää ja oikeastaan muiden esseiden ja kurssitöiden kanssa olen löytänyt oikean suunnan heti alussa, mutta nämä tilastotiedettä vaativat raportit ovat kyllä mulle henkilökohtaisesti se haastavin osuus.

Ihmissuhteet

Yleensä en puhu kovin yksityiskohtaisesti ihmissuhteistani blogin puolella, mutta juuri nyt on todettava, että olo on onnellinen ja suurin syy siihen on ympäröivät ihmiset. Eniten mua ilahduttaa Suomessa olevat läheiset ja perhe, mutta myös täällä mulla on useampi läheinen ystävä, joka jaksaa tuoda iloa jokaiseen päivään. Tiedostan erittäin hyvin, että hyvät ystävät ovat korvaamattomia ja arvostan kaikkia, jotka välittävät musta tavalla tai toisella. ♥ 
Harrastukset

Viimeisten kuukausien ajan treenit ovat maistuneet hieman puulta ja huomasin, ettei kehitystä ole juurikaan tapahtunut sitten joulun. Päätin aloittaa salin lisäksi myös monipuolisemman liikunnan ja juuri nyt lempparilajini on sulkapallo. Käydään kämppikseni kanssa viikoittain pelaamassa ja joka kerta tunnin lätkimisen jälkeen olo on huippu ja hiki virtaa. Haluan ehdottomasti jatkaa tällä linjalla ja kokeilla myös muita pallopelejä kesällä.

Urheilun lisäksi luen bloggaamisen ja bujon täyttämisen mun harrastuksiin ja niiden suhteen otan iisisti ja teen niitä omasta halustani. Tasainen tahti on pysynyt molemmissa nyt jo kuukausien ajan ja todennäköisesti pidän nekin molemmat mukana arjessa jatkossakin.

Tulevat suunnitelmat

Kuten sanottua, suuntaan Suomeen loppuviikosta ja odotan tulevia viikkoja innolla. Tenttikertauksen lisäksi haluan tietysti viettää aikaa perheen ja ystävieni kanssa sekä nauttia Suomen luonnosta ja Helsingin tunnelmasta. Tarkoituksena olisi myös lähteä käymään maalla mökkeilemässä pääsiäisenä. Loppukuusta lähden todennäköisesti käymään myös Vaasassa minivierailulla. Ihanaa päästä taas tuttuihin ympyröihin kotiin Suomeen. 
Inspiraatio

Kevään korvilla sitä usein innostuu taas uusista asioista ja ajattelin vielä luetella muutamat jutut, jotka ovat inspiroineet mua viime aikoina. Ehdottomana ykkösenä täytyy mainita podcastit; erityisesti rikosaiheiset nimittäin kiinnostavat mua suunnattomasti ja viimeaikoina olenkin ollut napit korvilla aina kun mahdollista. Suosittelen ehdottomasti testaamaan Jäljillä -nimisen podin, jos aihe kiinnostaa. 

Toinen asia, joka on varmasti aika itsestäänselvä, on kevät. Aurinko ja vihreä luonto on tehnyt mut niin iloiseksi ja energiseksi kuluneella viikolla ja toivon, että myös Helsingissä alkaisi näkymään kevään merkit huhtikuun aikana.

Vielä kolmantena täytyy mainita todella pinnalla olevat ilmastoasiat. Varsinkin tulevia vaaleja ajatellen olen ottanut enemmän selvää ilmastokysymyksistä ja miettinyt myös omia tekojani ilmastonmuutokseen liittyen ja aihe on ollut mielessä usein. Jokaisella on kuitenkin mahdollisuus muuttaa omia toimintatapojaan ympäristöystävällisimmiksi, joten olen halunnut itsekin kiinnittää enemmän huomiota omiin valintoihini.Toivottavasti teidän viikkonne on alkanut mukavissa merkeissä. Palaillaan taas pian!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017