tiistai 24. huhtikuuta 2018

KEVÄÄN KUULUMISIATuntuu, että blogitauot venyvät kerta kerralta pidemmiksi ja olen pahoillani, että sisältöä tulee nykyään harvakseltaan. Elämä vaan välillä vaatii enemmän keskittymistä ja tämä kevät on ollut kaiken kaikkiaan todella hektinen ja täynnä tapahtumia. Omat ajatukset ovat paljolti sekaisin tällä hetkellä, sillä niin paljon on tapahtunut hyvin lyhyessä ajassa. Wales tuntuu rehellisesti sanottuna enemmän kodilta kuin Helsinki tällä hetkellä, enkä ole katunut hetkeäkään tänne lähtemistä.

Kesälomani alkaa tänä vuonna jo varhain toukokuun puolella, joten pitkä ajanjakso Suomessa odottaa, enkä tiedä olenko siitä enemmän kauhuissani vai innoissani. Toki molemmissa on puolensa ja tulee olemaan paljon ihmisiä ja asioita, joita odotan Suomessa, mutta samaan aikaan tuntuu raastavalta jättää kaikki tämä; ystävät, yliopisto, rutiinit, pienet piirit ja ihana ympäristö taakse useaksi kuukaudeksi. Lisäksi mielen on vallannut haikeus ensimmäisen vuoden päättymisestä. Ensi vuonna kaikki tulee olemaan toisin; muutan uuteen kotiin, eri kämppisten kanssa ja opintojen osalta vaikeustaso nousee ja työmäärä kasvaa. Onneksi tämä ensimmäinen lukuvuosi yliopistossa on mennyt näinkin hyvin ja päällimäisenä tunteena on ehdottomasti kiitollisuus ja onni kaikesta hyvästä, mitä olen kokenut. Tuntuu helpottavalta sanoa, että olen vihdoin löytänyt sen alan, minkä eteen jaksan tehdä töitä ja joka tuntuu omalta. 

Viimeiset viikot ovat nyt käsillä ja jäljellä on enää muutaman esseen palautus, 4 tenttiä ja sitten olisi aika lähteä kesäloman viettoon. Suunnittelimme myös pikaisen muutaman päivän reissun Milanoon opiskelukavereideni kanssa lukuvuoden päättymisen kunniaksi, eli mukava pieni irtiotto olisi vielä luvassa ennen virallista kotiutumista.Tulipas pitkä alustus postaukselle, mutta ehkä pieni katsaus viime aikojen kuulumisiin on ihan paikallaan tauon jälkeen. Ajattelin tosiaan kuvittaa tämän postauksen enimmäkseen pääsiäisen kuvilla, jotka nappasin ollessani Suomessa. Lomalla ehdimme viettämään hemmotteluviikonloppua siskoni kanssa aurinkoisessa Porvoossa, josta jäikin erittäin hyvät fiilikset ♥ Muuten tapasin paljon ystäviäni, kävin töissä tekemässä muutaman vuoron ja ehdin myös tutustumaan ihanaan uuteen perheenjäseneemme, nimittäin veljenpoikaani, joka sulattaa sydämet omalla suloisuudellaan. Ristiäiset sujuivat myös hyvin ja pian niiden jälkeen olikin aika palata takaisin Britteihin. 

Suomen maisemat olivat vielä kokolailla lumiset verrattuna tänne, sillä viime viikolla kuljimme jo shortseissa ja piipahdimme jo rannallakin nauttimassa lämpöaallosta. Nyt tosin ulkona sataa taas vettä ja arki tuntuu melko harmaalta kurssikirjojen ja raporttien keskellä... Postaus oli tällä kertaa aikamoinen sillisalaatti ja sekä ajatukset että sisältö poukkoilivat miten sattuu, mutta toivottavasti saitte taas hieman kiinni siitä, millaiset fiilikset ovat päällimäisenä juuri nyt. 

Mukavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia :

 1. Älä turhaan stressaa blogin kirjoittamisesta, kirjoitat sillon kun on aikaa ja motivaatiota! ♥ Ihanat kuvat!

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan tsemppaava kommentti! :) <3 Kiva kuulla, että ymmärrät. Blogiteksteistä kyllä kuultaa läpi, jos fiilis ei ole kohdallaan. Tahti on nyt hieman hitaampi, mutta lopettamassa en kuitenkaan ole. :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017