tiistai 20. maaliskuuta 2018

MANCHESTER IN PICTURESHelmikuun puolivälissä kävimme ystävieni kanssa Manchesterissa ja vietimme päivän kierrellen nähtävyyksiä, syöden hyvin ja ihastellen keväistä säätä. Vaikka Manchesterin lentokenttä on tullut tutuksi, en ole oikeastaan tuota päivää ennen kunnolla päässyt tutustumaan kaupunkiin. 

Ensivaikutelma Manchesterista oli hyvä, vaikkakin sokkeloisuutensa ansiosta eksyimme pariin otteeseen. Kaupungissa on paljon nähtävää ja kävimmekin vierailemassa mm. Manchester museumissa ja upeassa keskuskirjastossa, joka tarjosi myös taidenäyttelyn. Ruokapaikkoja ja suloisia kahviloita löytyi lukematon määrä ja kaupunki oli täynnä kauniita rakennuksia ja patsaita, joita ihastella. Löysimme myös vehreän puistoalueen ja hulppeat suihkulähteet keskellä loputonta shoppailutarjontaa. 
Kaupunki oli ehdottomasti näkemisen arvoinen ja haluan päästä tutkimaan sitä vielä uudelleen paremmin. Onnekseni kaksi kämppistäni asuu Manchesterissa, joten he lupasivat tutustuttaa minut vielä paremmin Manchesterin saloihin myöhemmin keväällä. Suosittelen kuitenkin ehdottomasti käymään kaupunkireissulla Manchesterissa, sillä se tarjosi paljon nähtävää ja koettavaa moneen eri makuun. Palailen matkapostausten muodossa pian kertoen Lontoon reissustani. Aurinkoista päivää kaikille! 

2 kommenttia :

  1. Ihana Manchester! :) Mä tykkäsin kans siitä tosi paljon. Lontoosta odottelen myös postausta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja kiva kuulla, että säkin viihdyit Manchesterissa! :) Laitan Lontoon postauksen tulemaan vielä tässä kesän aikana.

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017