keskiviikko 28. helmikuuta 2018

THE PERFECT SPRING BAG

Mulla on syntymäpäivät noin viikon kuluttua ja päätin hieman hemmotella itseäni ostamalla erään laukun, josta olen haaveillut viime kesästä asti. Löysin kyseisen vaaleanpunaisen unelman tosiaan kesällä ja sain jonkinmoisen pakkomielteen siitä. Mietin ostoa liian pitkään ja lopulta kun lähdin laukkua kotiuttamaan, oli se jo loppu kaikkialta. Jäin harmittelemaan, etten löytänyt laukkua myöskään netistä ja olin jo ehtinyt ostaa kahdet kengätkin, jotka mätsäävät sävyltään täydellisesti. 

Onni kuitenkin potkaisi uudelleen tänä keväänä kun Coccinelle toi saman laukun uudelleen myyntiin kevätmallistossaan. Tällä kertaa en jäänyt miettimään hetkeksikään, vaan tilasin laukun suoraan jo itselleni tutusta nettikaupasta (Fashionette). 
En voisi olla tyytyväisempi valintaani ja nyt odotan keväisempiä kelejä kahta kauheammin. Yleensä arvokkaammat hankinnat ostan klassisissa väreissä, mutta tällä kertaa vaan ihastuin suunnattomasti laukun hennon roosaan sävyyn ja yksinkertaisuuteen. Voin  kuvitella, että laukku piristää myös tavallisia neutraalinsävyisiä asuja ja sopii täydellisesti juurikin kevät- ja kesämenoihin. ♥

Mallin nimi on New brick pivoine ja väriltään se on rose. Merkin laukut ovat mulle ennestään tuttuja ja olen ollut tosi tyytyväinen laatuun myös ennen tämän uutukaisen hankintaa. Laukun materiaali on nahkaa ja se on suljettavissa vetoketjulla. Tykkään niin paljon laukun simppelistä ilmeestä ja keveydestä, ihanaa väriä unohtamatta! Mitä mieltä olette uudesta kevätlaukustani?

6 kommenttia :

 1. Ihanan hempeä ja sopii moneen asuun! Mulla oli Mangosta samansävyinen ja kokoinen laukku mutta se suli Thaimaan matkalla pilalle niin tuossa olisi kyllä laadukkaampi korvike tilalle. Käytin laukkua melkein vuoden päivät taukoamatta! Kepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentista Kepa! ♥ Apua, ikävä että sun laukulle kävi kalpaten, mutta tässä olis tosiaan hyvä vaihtoehto vanhan tilalle. Toivottavasti mäkin käytän laukkua yhtä ahkerasti kuin sä. :)

   Poista
 2. väri on ihana! ja coccinelle on aina hyvä valinta

  VastaaPoista
 3. Thank you for sharing your info. I really appreciate your efforts and I will be waiting for your
  further post thank you once again.

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017