sunnuntai 11. helmikuuta 2018

PÄIVÄ LIVERPOOLISSA
Asun tällä hetkellä siis pienessä kaupungissa Pohjois-Walesissa ja vaikka asuinpaikkani on kokolailla käyty läpi, on listallani monia kohteita Brittien sisällä. Junayhteydet ovat onneksi hyvät ja yliopistokin järjestää suhteellisen usein retkiä lähikaupunkeihin. Muutama viikko takaperin kävimme kahden ystäväni kanssa Liverpoolissa. 

Päivä oli sateinen, mutta emme antaneet sen haitata, vaan keskityimme hyvään ruokaan, shoppailuun ja nähtävyyksien kiertelyyn. Liverpoolin keskustassa on laaja ja monipuolinen ulko-ostoskeskus (Liverpool One), josta löytyy muun muassa All Saints, Miss Selfridge, Michael Kors, Victoria's secret, New Look, Pull & Bear, Topshop, Urban Outfitters ja lukuisia muita liikkeitä. 
Lähialueelta löytyy myös muutama museo, kuten Museum of Liverpool, johon on ilmainen sisäänpääsy. Museon lähellä on myös kaunis satama-alue ja maailmanpyörä. Ravintoloita ja kahviloita on valtava määrä ja ruokalistoilta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Shoppailun ohella kävimme myös katsomassa China Townia, joka oli valitettavasti hyvin hiljainen kyseisenä päivänä. 

Liverpoolin tunnelma oli todella kiva ja ainakin itselleni jäi sellainen fiilis, että kyseisellä kaupungilla on paljon annettavaa ja haluan päästä käymään siellä vielä pian uudestaan. Ihmisiä oli paljon, kadut olivat kapeita ja kauniita rakennuksia oli joka puolella. Yksi päivä oli vain pintaraapaisu kaupungista, mutta ihastuin paikkaan kuitenkin hurjasti ja suosittelisin sitä ehdottomasti helpoksi ja antoisaksi kaupunkilomakohteeksi. Onko teillä suosituksia kaupunkilomakohteista Briteissä?

2 kommenttia :

 1. Hei!
  Mukavasti tiivistit Liverpool:in sielun ja ja hengen!
  Suosituksena ei muuta kuin ylöspäin: kohti Skotlantia! Sieltä löytyy Eurooppa pienoiskoossa!
  Terveiset vaan täältä helmikuisen pakkaspäivän Suomesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :) Skotlanti kyllä todellakin kiinnostaa ja Edinburgh onkin ollut listallani jo jonkin aikaa. Mukavaa talven jatkoa vielä Suomeen, tällä kevät onkin jo pitkällä. ♥

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017