sunnuntai 25. helmikuuta 2018

MAKE UP MUST HAVES

Kauneusjuttuja ei olekaan tullut kirjoiteltua vähään aikaan, sillä asetin itseni meikkien ostolakkoon lokakuussa ja se päättyy syntymäpäiviini maaliskuussa. Huomasin, että kosmetiikkaan kului yllättävän paljon rahaa ja ostoslista oli loputon. Nyt lakon aikana olen miettinyt tarkemmin, mitä todella tarvitsen ja millaiset tuotteet sopisivat itselleni parhaiten.

Katson paljon Youtubea ja suurin osa ostoslistastani perustuukin muiden suosituksiin. Todellisuudessa meikkipussini on jo aikalailla kaiken kattava, mutta tänään ajattelin haaveilun tasolla listata sellaisia tuotteita, jotka houkuttelevat minua ostoksille. Olisi myös kiva kuulla, mikäli teillä on kokemusta kyseisistä tuotteista. ♥

Make up must haves
Milanin poskipunat ovat todella kauniita ja yksi baked blush multa jo löytyykin. Koostumus merkin poskipunissa on tosi hyvä ja jotenkin näin kevään alussa aina innostuu käyttämään enemmän punia piristykseksi kalpeille kasvoille.

Essien kynsilakat ovat kuuluneet suosikkeihini jo pienen ikuisuuden ja juuri nyt mielessä ovat sävyt Eternal optimist ja Ballet slippers. Hempeät värit ja klassinen lakkaus ovat aina tyylikäs valinta kynsissä.

Charlotte Tilburyn Hollywood beauty light wand nestemäinen korostusväri olisi ihana lisä hehkuvaan meikkiin ja itse asiassa kävin jo swatchaamassa tätä Manchesterissa ollessani ja tuote vaikuttaa lupaavalta. Merkki on itselleni vieras, mutta ainakin ensivaikutelma oli laadukas. 

 Physisions formula butter bronzer on kehuttu mattainen aurinkopuuteri, jonka on sanottu sopivan myös kalpealle iholle. Itselläni on käytössä ihana Too Facedin aurinkopuuteri, mutta pelkään pahoin, että se loppuu tulevien kuukausien aikana, joten uudelle olisi ehdottomasti kysyntää. 

Mac soft & gentle korostuspuuteri on oikea klassikko ja kokeilin taannoin ystäväni omaa ja ihastuin tuotteeseen täysillä. Ihanan luonnollinen, mutta näyttävä hehku.

Elf hydrating primer olisi tarpeen, sillä tällä hetkellä käytössä on silikonipohjainen tasoittava pohjustusvoide ja tuntuu, että iho kaipaisi vielä lisäkosteutusta pohjustuksessa. Monet ovat kehuneet Elfin edullista versiota ja voi olla, että tällainen tulee osaksi arkimeikkiäni heti lakon loputtua.

Urban decay full coverage waterproof peitevoide kiinnostaa kovasti, sillä arkikäytössäni on ollut saman sarjan meikkivoide jo pitkään. Meikkivoide ainakin kuuluu suosikkeihini ja tekisi ehdottomasti mieli kokeilla myös peitevoidetta, joka lupaa täyden peittävyyden ja vedenpitävyyden. 

Stila Magnificent metals shimmer & glow nestemäinen luomiväri on nimenomaan haavelistalla ja loppupeleissä tiedän, että tällaisen tuotteen käyttö jäisi vähäiseksi, enkä sitä oikeasti niinkään tarvitse. Ajatus kimaltelevista silmäluomista kuitenkin ihastuttaa ja tuote olisi ihana esimerkiksi ulos lähtiessä, tuomaan lisää näyttävyyttä silmämeikkiin.

Colourpop no filter peitevoide on saanut kehuja osakseen ja edullisen hinnan takia tekisi mieli myös itse antaa mahdollisuus tälle tuotteelle. Peitevoide on kuitenkin tärkeä osa arkimeikkiäni ja uudet tulokkaat kiinnostavat aina. 

Hourglass veil mineral pohjustusvoide kuuluu myös monen suosikkeihin ja sitä hehkutetaan pysyvyytensä ansiosta jatkuvasti. Tulevana kesänä on luvassa mm. siskoni häät, joihin olisi kiva satsata meikkien puolesta ja tämän ostoa harkitsen vakavasti, vaikkakin kallis hinta arvelluttaa.

Hourglass vanish seamless finish meikkivoidepuikko antaa täyden peittävyyden ja lupaa pysyä iholla tasaisena läpi päivän. Kävin testaamassa tätä tuotetta vähän aikaa sitten ja onneksi sarjasta löytyi myös hyvin vaaleita sävyjä omalle iholleni. Hyvin todennäköisesti päädyn ostamaan tämän meikkivoiteen kokeiluun pian.

Estée Lauder double wear stay in place meikkivoide taas kuuluu kulttisuosikkeihin ja sitä on tituleerattu mm. maailman parhaaksi meikkivoiteeksi. Ominaisuuksiensa puolesta myös tämä meikkivoide sisältää haluamani peittävyyden ja pysyvyyden. Tekisi ehdottomasti mieli kokeilla, mutta pelkään pahoin, että kyseisen tuotteen sävyvalikoima ei riitä vaalealle talvi-iholle.  

Colourpop ultra matte lip on mattahuulilakkojen parhaimmistoa ja sävyvalikoima on todella laaja. Myös merkin hinnat ovat kohtuulliset ja tekisikin mieli testailla vaikka mitä heidän valikoimistaan. Samettinen koostumus ja pitkäkestoisuus houkuttelevat ostamaan, mutta täytyy vielä miettiä "tarvitsenko todella" lisää huulituotteita... 

The Balm Mary-Lou manizer korostuspuuteri on itsessään klassikko ja keikkunut ostoslistallani jo ikuisuuden. Korostusvärit lisäävät kasvoille hehkua ja tuovat näyttävyyttä meikkiin. Hyvin todennäköisesti tämä tulee olemaan ykkösvalintani seuraavan kerran kun päädyn meikkiostoksille verkkoon. 

Suosittelisitteko jotakin listan tuotteista? Olisi mukava kuulla kokemuksia.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017