sunnuntai 21. tammikuuta 2018

TIME TO BREATHE


Heippa kaikki ja ihanaa sunnuntaita! Otsikko kertoo todella paljon viimeaikaisista fiiliksistäni. Tenttiviikkoja oli kaksi ja nyt on onneksi selvitty ensimmäisistä yliopiston kokeista. Opiskelu oli todella intensiivistä ja vei myös yöuneni useaan otteeseen. Stressasin osaamisestani ja aikataulusta, mutta onneksi loppujen lopuksi kaikki meni ihan hyvin. Tämän viikon alussa onnistuin myös saamaan angiinan (toista kertaa kahteen kuukauteen) ja kärsin muutaman päivän sängyn pohjalla lääketokkurassa. Terveydenhuolto täällä on onneksi todella nopeaa, tehokasta ja ilmaista, joten sain tarvittavat antibiootit heti ja nyt olen jo paljon paremmassa kunnossa. 

Eilen lähdimme muutaman ystäväni kanssa käymään Liverpoolissa ja päivä olikin mitä ihanin! Uudessa kaupungissa vierailu ja rento ajanvietto hyvässä seurassa tekee aina iloiseksi ja vaikka olin väsynyt kuluneista viikoista, teki tuo minireissu todella hyvää. Otin myös kameran mukaan, joten kuvia postauksen kera on luvassa. 


Tämän päivän aion viettää siivoillen, treenaten ja keräten voimia uuteen viikkoon. Huomenna alkaa nimittäin uusi lukukausi ja olen todella innoissani kaikesta tulevasta opintoihin liittyen. Ihana kuitenkin ottaa hieman omaa aikaa ja tehdä niitä asioita, jotka tuovat energiaa ja iloa omaan arkeen.  

Rentouttavaa viikon viimeistä kaikille!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017