tiistai 12. joulukuuta 2017

ODOTTAMATTOMIA TUNTEITA


Viime päivät ovat olleet harvinaisen tunteikkaita. Olen miettinyt todella paljon omaa itseäni, valintojani, elämäntilannetta, sitä mitä haluan elämältä ja tulevaisuudelta. Ehkä vuoden lopun lähestyminen aiheuttaa aina hieman syvällisempiä ajatuksia ja hyvä niin. Vuosi 2017 on ollut muutosten vuosi itselleni. Niin paljon on tapahtunut ja oikeastaan koko elämäni on kääntynyt päälaelleen. Haluan ehdottomasti toteuttaa myös tänä vuonna vuosikatsauksen tänne blogiin, jossa muistelen vuoden suurimpia käännekohtia ja mieleenpainuvimpia hetkiä. 

Lähden perjantaina takaisin Suomeen ja totta puhuen paluu jännittää. Niin paljon on muuttunut kolmessa kuukaudessa ja kotona kaikki on niin kuin ennen. Toisaalta se on hyvä asia ja tuo turvaa, mutta toisaalta olen niin asettunut tänne ja löytänyt oman paikkani, että koti Suomessa tuntuu hyvin vieraalta. En odottanut tällaisia tunteita näin nopeasti, mutta kuten sanottua, paljon on muuttunut ja elämä muokkaa meitä yksilöinä jatkuvasti. Onneksi läheiset ihmiset ja ystävät Helsingissä ovat kuitenkin myös innoissaaan tulevasta joulusta ja yhteisestä ajasta, joka lieventää näitä kummallisia fiiliksiä vieraantumisesta. Samaan aikaan kun elämäni on yhtä myllerrystä ja muutosta, on myös blogi jäänyt hieman oman onnensa nojaan. Tällä hetkellä en aivan tiedä mihin suuntaan haluan kirjoittamista viedä. Toisaalta on päiviä, jolloin on ihana raportoida uusista kosmetiikkatuotteista, vaatteista tai pinnalla olevista trendeistä, mutta silloin tällöin on myös kiva avautua omista mietteistä, maailman menosta ja suurista tunteista. Säännöllisyys ei ole ollut vahvuuksiani viime aikoina, mutta löydän varmasti tahdin ja tavan, jolla haluan pitää blogia yllä. 

Tavallaan odotan jo innolla ensi vuotta, uusia kokemuksia ja puhdasta alkua. Moni asia saa uutta puhtia ja ainakin itse inspiroidun usein eniten juurikin uuden sesongin edellä. Ensin olisi kuitenkin aika nauttia joulun tunnelmasta ja rauhoittua hetkeksi pyhien merkeissä. Nyt on kuitenkin aika heittää hyvästit Walesin upeille maisemille muutamaksi viikoksi ja keskittää ajatukset vuoden viimeisiin päiviin.


Mukavaa iltaa kaikille! ♥

4 kommenttia :

 1. Kiva kun blogi alkaa taas heräillä eloon :) eiköhän se elämä asetu taas uomiinsa Suomenkin päässä :)
  Kepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että siellä ollaan vielä innokkaita lukemaan! :) Kiitos tsempeistä, uskon itsekin, että kaikella on tapana järjestyä. Mukavaa joulun odotusta sulle Kepa ♥

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017