lauantai 2. joulukuuta 2017

LONG TIME NO SEEEn voi uskoa, että viime postaus on tullut ulos miltei kuukausi sitten. Blogi on kyllä ollut mielessä viikoittain, mutta todellisuudessa elämässä on meneillään nyt niin paljon kaikkea muuta, ettei kirjoittaminen ole tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä.

Tosiaan, joulukuu pyörähti käyntiin ja se tarkoittaa sitä, että palaan takaisin Suomeen kahden viikon kuluttua! Järjetöntä, miten nopeasti tämä lukukausi on hurahtanut ohi ja jos totta puhutaan, olen hieman stressannut kotiinpaluuta. Meillä on tosiaan kaikki tentit joululoman jälkeen, joka tarkoittaa sitä, että pää pitäisi olla kirjassa kokonaiset kolme viikkoa, mutta tottakai haluan palata töihin ja nähdä läheisiä ja ystäviäni niin paljon kuin mahdollista. Aikataulutusta vaatii siis tuo joululoma, mutta toivotaan, että ehdin myös hieman fiilistellä joulun tunnelmaa ja lumisia maisemia. ♥
Viime viikot täällä Walesissa ovat olleet kiireisiä ja tapahtumarikkaita. Opintojen osalta saa huhkia esseiden ja raporttien kanssa ja vapaa-ajalla olen treenannut enemmän kuin vuosiin. Salikärpänen on siis jälleen herännyt ja motivaatio on todella korkealla. Kampuksen ulkopuolella on ollut myös paljon tekemistä ja näkemistä ja olemmekin ystävieni kanssa ehtineet mm. käymään joulumarkkinoilla (Llandudnossa ja Manchesterissa), ihastelleet teatteri- ja sirkusnäytöksiä, juhlineet kiitospäivää ja kuluttaneet tanssilattioita kaupungin yökerhoissa.

Toivottavasti pääsen pian kirjoittelemaan lisää, sillä tässä vaiheessa vuotta jouluaiheiset postaukset ovat ehdottomasti lempipuuhaani ja vaikka viime aikoina onkin ollut hiljaisempaa täällä Bloggerissa, tykkään edelleen jakaa pieniä yksityiskohtia elämästäni tänne.Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017