lauantai 26. elokuuta 2017

YLLÄTYSLOMA SISILIASSA


Hiphei ja terveiset Sisilian auringon alta! Lähdimme koko perheen voimin viettämään isäni yllätyssyntymäpäiviä Italiaan pieneen kylään ja ainakin ensimmäisen päivän perusteella kaikki vaikuttaa lupaavalta. Lämpötila on noussut jopa yli 30 asteen ja aurinko paahtaa täydeltä taivaalta koko ajan. Majoitumme viihtyisässä villassa Piedimonte Etnassa ja pihalta löytyy uima-allas, sitruunapuita ja isommallekin porukalle sopiva oleskelualue. Matkan järjestäminen toteutettiin tosiaan salassa isältäni ja siksi en ole blogiinkaan sanonut sanaakaan tästä aurinkomatkasta. 

Eilen saimme suoritettua myös muuttoni, joten pääsen nauttimaan tästä lomaviikosta täysillä rentoutuen. Luvassa on paljon kuvaamista, auringon palvontaa, herkkuruokia, shoppailua, lukemista, vaeltamista ja rentoa yhdessäoloa. Sisilia on valloittanut jo upeilla maisemillaan ja ihastuttavilla rakennuksillaan, puhumattakaan herkuista ja lämmöstä. 
Blogin päivittäminen kulkee omalla painollaan ja ainakaan tällä hetkellä yhteydessä ei ole kehumista. Kuvailen lomakuulumisia kuitenkin Instagramin puolelle, joten siellä kannattaa pysyä aktiviisena. Tällä hetkellä painaa kuitenkin pienoinen päänsärky ja matkaväsymys, joten jatkamme iltaa nyt illallisen merkeissä. Palaillaan toivottavasti pian!

2 kommenttia :

  1. Oih Sisilia! Tuli vietettyä Mondellossa huimat 11 päivää reilu vuosi sitten. Nauti! xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sisilia on todellakin ihana ja aurinkoinen kohde! <3

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017