sunnuntai 6. elokuuta 2017

MECCO - MAKE YOUR DAYHeinäkuussa sain kutsun ihanaan tilaisuuteen juhlapukuliike Meccoon ja pääsin tutustumaan kyseiseen yritykseen mukavissa merkeissä pukuloiston keskellä muiden bloggaajien ja somevaikuttajien kanssa. 

Mecco on siis suomalainen perhyritys, joka tarjoaa hääpukuja, juhlamekkoja, iltapukuja ja vanhojentanssimekkoja sekä erilaisia asusteita juhlaan. Meccon valikoima on todella laaja ja upeita pukuja löytyy varmasti jokaiseen makuun. Illan aikana pääsimmekin itse kokeilemaan erilaisia iltapukuja ja oikeita prinsessaunelmia, jotka takasivat säihkyvän tunnelman. Elämän varrella suurin osa naisista pääsee kuitenkin juhlimaan rippijuhlia, vanhojentansseja, valmistujaisia, häitä, vuosijuhlia ja ainakin itse pidän näitä päiviä elämän tähtihetkinä. Oikeanlainen asu lisää itsevarmuutta ja tekee päivästä arvokkaan ja ikimuistoisen. 

Meccon henkilökunta oli erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä. Liikkeen perustaja kertoi meille Meccon historiasta ja kokemuksistaan alalla. Kaikista puheista kuului selkeästi läpi intohimo työhön ja asiakkaan tyytyväisyyteen. Voin rehellisesti todeta, että Meccon asiakaspalvelu ja vastaanotto oli erittäin lämmin ja osaava. Lisäksi liike oli kaunis ja mekot aivan upeita kaikkine yksityiskohtineen ja väreineen. Puvuista on saatavilla eri pituuksia, eri värejä ja valtavasti erilaisia malleja. Meccon verkkokaupasta tilaukset tulevat perille alle kuukaudessa ilmaisella toimituksella ja myös palauttaminen on mahdollista. Nettisivuilla virtuaalinen asiakaspalvelija on kokoajan käytössäsi ja selaaminen on helppoa selkeiden sivujen ansiosta. Kivijalkaliike sijaitsee Mannerheimintiellä ja sovitusaikaa ei tarvita. Juhlamekot valmistetaan käsityönä ja voin mielelläni suositella Meccoa kaikin puolin. 

Itselläni on ensi kesänä tiedossa jälleen kaason pesti, tällä kertaa siskoni häissä ja otinkin siskoni mukaan tilaisuuteen fiilistelelmään juhlatunnelmaa. Sovittelimme molemmat kauniita mekkoja (hän hääpukuja ja minä kaasolle sopivia asuja) ja saimmekin paljon vinkkejä oikeanlaisen puvun valintaan. En malta odottaa, että pääsen jälleen pukeutumaan ja nauttimaan upeista juhlista kauniissa mekossa. Paras osuus tuleekin tässä: nimittäin koodilla ANNE10 saa verkkokaupasta 10 % alennuksen vuoden loppuun asti. Kiitokset vielä Meccolle erinomaisesta palvelusta ja mukavasta yhteistyöstä! ♥

6 kommenttia :

 1. Niin kaunista <3

  https://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Janitakristina! :) Juhlapuvut ovat kyllä kaunista katsottavaa ♥

   Poista
 2. En kestä miten kauniita mekkoja! <3 Olisi ihana itsekkin päästä pukeutumaan tuollaiseen kunnon prinsessamekoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista Niina! Olen ihan samaa mieltä, jokainen haluaa joskus tuntea itsensä prinsessaksi ja juhlapuvut todellakin auttavat tunnelmaan :) ♥

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017