tiistai 15. elokuuta 2017

LOMALAINENTänä kesänä olen tehnyt töitä enemmän kuin koskaan ja lauantaina kun sain viimeisen työvuoroni suoritettua, oli olo kaikin puolin helpottunut ja onnellinen. Pidän kyllä työstäni ja kesällä on ollut paljon kivoja hetkiä töidenkin puolesta, mutta kyllä jokainen kaipaa joskus lomalle. Edessä on kolme täyttä viikkoa kesälomaa ja mahtavia suunnitelmia!

Kesälomani käynnistyi mökkireissulla ystäväni kanssa ja se oli juuri täydellinen tapa kääntää aivot rennommalle asetukselle. Saunomista, korttipelejä, kävelylenkkejä, lettujen paistoa, kippurassa nauramista, hyviä yöunia ja ihania auringonlaskuja; eli kaikin puolin täydellistä rentoutumista. 


Mukavaa iltaa kaikille!

2 kommenttia :

  1. Mökkireissut on kyllä niin parhaita ja muista rentoutua lomalla :) MUllakin on vielä lomaa edessä, kun en käyttänyt kaikkea kesälomia kerralla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! :) ♥ Olen ihan samaa mieltä; mökkireissut kuuluvat kesään ja siellä maalla sitä mielikin lepää kunnolla. Mukava kuulla, että sullakin on vielä lomapäiviä jäljellä, niin ehdit vielä nauttia kesästä! :)

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017