sunnuntai 20. elokuuta 2017

HAIKEA SUNNUNTAI


Tänään on viimeinen sunnuntai, jonka asun omassa kodissani. Sunnuntait ovat mulle muutenkin niitä viikon parhaita hetkiä, mutta erityisen merkityksellisen tästä sunnuntaista tekee tämä haikeuden ja menettämisen tunne. Vaikka odotankin uutta elämänvaihetta ja mielenkiintoisia seikkailuja opiskelun ja ulkomaille muuton puolesta, on tämä kuitenkin yhden aikakauden loppu. Tämä koti on ollut mulle suunnattoman tärkeä ja merkityksellinen. Muutin tänne tammikuussa 2015 ja tämä pieni yksiö on ollut mulle ensimmäinen oma koti, turvapaikka ja kokemusten ympäristö. 


Rakastan yksinoloa ja koti on mulle todella tärkeä juttu. Oma koti on se paikka, jossa saa rauhassa olla oma itsensä ja toteuttaa itselle tärkeitä asioita, nauttia elämästä ja olla rohkeasti tunteiden vietävissä. Alusta asti olen panostanut kotiin, tutustunut lähiympäristöön ja tehnyt töitä viihtyisyyden ja kodikkuuden eteen. Tykkään kutsua myös vieraita kylään ja istua iltaa yhdessä rennolla fiiliksellä. 

Sunnuntaisin tykkään juurikin siivoilla, laittaa kotia, käydä kaupassa, ulkoilla ja valmistautua tulevaan viikkoon uudella energialla. Ensi viikko on kuitenkin täynnä muuttolaatikoiden pakkailua, kelan kanssa asiointia, sopimusten purkamista, ilmoitusten tekemistä ja kaikkea muutakin hässäkkää, joten päätin pyhittää tämän päivän omille jutuille, nautiskelulle ja kodin arvostamiselle. 


Tänään nukuin pitkään, kuuntelin sunnuntai-soittolistaa, kävin kaupassa, pesin pyykkiä ja vietin iltapäivää viltin alla loikoillen. Seuraavaksi suunnitelmissa olisi lohikeiton valmistus ja iltalenkki satamarannassa. Lisäksi ajattelin illalla vielä pyöräyttää syksyn ensimmäisen omenapiirakan ja sytyttää kynttilät tunnelman luomiseksi. Ihana ja kaikin puolin minunnäköiseni sunnuntai siis käsillä. ♥

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia :

  1. Oi tsemppiä muuttoon ja onnea uuteen kotiin! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Hommaa on paljon, mutta onneksi lopussa kiitos seisoo. :D

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017