perjantai 18. elokuuta 2017

BULLET JOURNAL INSPIRATION
Bullet journal -aiheisia postauksia ei olekaan tullut tehtyä vähään aikaan ja koska ne ovat olleet aina toivottuja ja mieluisia, niin täältä tulee! Bujon aloittamisesta tulee pian viisi kuukautta ja täytyy sanoa, että se päätös oli yksi parhaimmista tänä vuonna. Bullet journalin myötä ajankäyttöni on tehostunut ja järjestelmällinen luonteeni on päässyt aivan uusiin ulottuvuuksiin. Organisoinnin lisäksi bujoilu on täydellistä terapiaa luovan puolensa ansiosta. 

Oma bullet journal -rutiinini on muodostunut jo melko selkeäksi ja päivittäisten trackereiden lisäksi piirrän viikkoaukeaman joka sunnuntai tai maanantai. Uuden kuukausinäkymän pyrin tekemään valmiiksi joka kuukauden viimeisellä viikolla. Tyylini on melko pelkistetty, mutta välillä innostun kuvittamaan bujoa ja lisäilemään tyhjille sivuille kauniita mietelauseita. 

Välineistö on pysynyt samanlaisena jo alusta asti ja hyvä niin; muutamat eripaksuiset mustat kynät, stabilot ja mildlinerit riittävät varsin hyvin lyijykynän ja viivottimen lisäksi. Jatkan varmasti bullet journalin hyödyntämistä myös tulevaisuudessa ja kunhan palaan koulun penkille on tuosta kirjasesta varmasti paljon apua. Olenkin hahmotellut bujooni jo paljon suunnitelmia muuttoon, matkustamiseen ja koulun aloittamiseen liittyen. Erilaiset listat, taulukot ja kaaviot ovat näppärä apu, kun muistettavaa on paljon. 


Löytyykö sieltä ruudun takaa muita bujoilijoita? Joko syksyn sivut ovat valmiina?

6 kommenttia :

 1. Ihana tyylikäs bujo! <3 Mie alotin vasta pari viikkoa sitten, ja sivut päätin tehdä sitä mukaa kun aika kuluu, jotta nään senki mitä viikkoaukeamissa oikeastaan tarvii olla kun vielä ei oikein ole tuntumaa :P

  -anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista Anni! :) Kiva, kun säkin olet aloittanut bujoilun. Mullakin kesti muutama kuukausi tottua vihkon käyttöön ja löytää omat rutiinit, joten ei hätää. Sun bullet journalista tulee varmasti sun näköinen ja omiin käyttötarkoituksiin sopiva. :)

   Poista
 2. Ihanan näköisiä sivuja sinulla :) Olispa kiva nähdä lisää!

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017