keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

MÖKKEILEMÄSSÄ

Haluan aloittaa tämän postauksen kiittämällä kaikkia vielä yhteisesti onnitteluista, kannustuksesta ja hyvästä palautteesta viimeisimpään postaukseen. ♥ Kommenttien lukeminen teki mut valtavan onnelliseksi ja nyt odotan uutta elämänvaihetta entistä enemmän. Juuri nyt tekee kuitenkin mieli ottaa kaikki ilo irti Suomesta ja etenkin Helsingistä, koska pian kaikki tuttu ympärillä muuttuu. 
Viime viikolla olimme poikaystäväni ja hänen kolmen ulkomaalaisen ystävänsä kanssa viettämässä kesäpäiviä luonnon rauhassa mökkeillen. Parin päivän irtiotto tuli tarpeeseen ja matkalla ehti mielikin rentoutua mukavasti kaiken hässäkän keskellä. Saunoimme, pelasimme korttia, grillasimme ja ihastelimme luontoa muutaman päivän ja samalla vieraat saivat tutustua Suomeen ja suomalaisiin perinteisiin. Tein myös eräänä aamuna koko porukalle aamiaiseksi karjalanpiirakoita ja munavoita, jotka osoittautuivatkin menestykseksi myös ulkomaalaisten makuun. Nyt muuton lähestyessä sitä huomaa itsekin arvostavansa omaa kotimaata ja tuttuja tapoja entistä enemmän. Karjalanpiirakat ovat varmasti yksi niistä asioista, joita tulen ikävöimään. Toinen asia, josta en saa tarpeekseni, on luonto. Valvoimme jopa aamuneljään asti ja katselimme järvelle lumoutuneena, kuinka taivaan värit sekoittuivat ja muodostivat kauniin maiseman. Metsä, rauha ja raikas järvivesi ovat ehdottomasti Suomen kesän parhaita juttuja. 

Kaiken kaikkiaan reissu oli unohtumaton, hauska ja erilainen kokemus, joka jää varmasti muistoihin vielä pitkäksi aikaa. Toivottavasti ehdin mökkeilemään vielä ainakin kerran tänä kesänä, sillä parikin päivää idyllisissä maisemissa tekee niin hyvää sekä keholle että mielelle.

Mitä asioita te arvostatte Suomen kesässä?

4 kommenttia :

 1. Aivan ihania kuvia! Mäkin kävin mökkeilemässä pari viikonloppua sitten ja ihastelin aamuyöhön asti upeaa auringonlaskua. :) Ja hurjasti onnea opiskelupaikasta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Emilia! ♥ Mökkeily on kerrassaan ihanaa ja ne auringonlaskut ovat kyllä niin upeita, mieli lepää kun sellaista ihastelee. :)

   Poista
 2. Vitsi miten upeita kuvia ja ihana fiilis ♥ Kamala kaipuu mökille, onneksi ensi viikolla jo pääsee! Sulla on muutenkin kivanoloinen blogi ja todella kauniita kuvia :)

  http://fasciner.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon ihanasta kommentista Linda! Mukava piristys päivään. :) Mökkeily on kyllä aivan parasta kesäisin, rentouttavaa lomaa sulle. ♥

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017