maanantai 17. heinäkuuta 2017

KESÄKUULUMISIA

Blogi se päivittyy hiljaiseen tahtiin, mutta elossa ollaan edelleen! Ihan rehellisesti sanottuna viime aikoina oon vaan halunnut viettää enemmän aikaa mulle rakkaiden ihmisten, erityisesti ystävien kanssa entistä enemmän ja olla vähemmän esillä somessa, sillä tiedän, että kesä menee hurjaa vauhtia eteenpäin ja pian olen kaukana kaikista ja kaikesta. 

Tänään kuitenkin päätin avata Bloggerin hyvillä mielin ja on ilo nähdä, että klikkauksia ja kommentteja on kertynyt hiljaiselosta huolimatta. Nyt olisi aika kuitenkin kurkistaa kesäisiin kuulumisiin kuvien avulla, sillä niitä on tullut tallennettua kännykkään kiitettävästi joka viikko.


1 Uusista hiuksista en olekaan paljoa puhunut blogissa, mutta nykyään väri onkin huomattavasti tummempi ja luonnollisempi, jonka vuoksi viihdyn tässä lookissa erittäin hyvin. 2 Kauniita ruusuja kotiin kauppareissun yhteydessä. 3 Ihana kesäilta siskoni kanssa hyvän ruuan ja juoman parissa. 4 Banaanilettuja vapaapäivän kunniaksi.

1 Aamiainen on näyttänyt tältä jotakuinkin koko kesän. Avokadoleivät ja hedelmäsalatti vain toimivat niin hyvin kahvin kanssa. 2 Lenkkimaisemia. 3 Kukkakaupassa unelmointia. 4 Herkullinen suklaajätski satamarannassa.

 1 Yksi kesän kauneimmista asioista on kukkiva luonto! 2 Bullet journal on pysynyt arjessa mukana ja tänään huomasin, että koko kirjanen on jo puolessa välissä. 3 Pullakahvit ystäväni kanssa suloisessa Pauligin Kulmassa. 4 Aurinkoisen päivän fiilistelyä Puumalassa.

1 Hortensiat ovat niin kauniita aina tähän aikaan vuodesta. 2 Kesäinen päivä mökkireissun yhteydessä. 3 Viime viikkojen voimalause. 4 En voisi olla iloisempi tästä marjasesongista. Ostan tuoreita marjoja joka kerta kaupasta ja syön niitä päivittäin, nam!

Mukavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia :

 1. Kiva postaus!! Ihanan näköinen toi sun bullet journal aukeama :)

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit ja piristit mun päivää kommentoimalla. :) ♥

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017