lauantai 10. kesäkuuta 2017

SUMMER CRAVINGS

Kesäisiä päiviä on riittänyt ja niiden innoittamana keräilin yhteen hieman juttuja, jotka houkuttelevat minua tällä hetkellä. Pidän kirjaa tuotteista, joita haluaisin ja joita oikeasti tarvitsen ja ostan sitten vuoron perään molemmista kategorioista. Tällä kertaa kuitenkin keskitytään siihen turhamaisempaan puoleen, nimittäin haluihin ja houkutuksiin.
Summer cravings

Kaikki oranssin punainen kiinnittää huomioni tällä hetkellä. Vaatekaapistani löytyykin onneksi jo muutama kesävaate tässä hurmaavassa sävyssä. 

♥ Long champin Le pliage beigenä on ollut ostoslistallani jo pari vuotta, mutta en ole saanut aikaiseksi hankkia sitä. Laukku ei ole enää mikään trendituote, mutta yhden samanlaisen omistajana olen ollut niin tyytyväinen laatuun ja yksinkertaisuuteen, että uusi väri olisi varmasti hyvä hankinta. Vaalea sävy olisi ihana kesällä ja laukku soveltuisi varmasti hyvin myös reissuihin käsimatkatavaraksi.

Suuri rantapyyhe ja aurinkolasit, jotka eivät jätä jälkiä poskille. Tuo jälkimmäinen tuntuu olevan mahdoton tehtävä ja olen tullut siihen tulokseen, että painaumat johtuvat kasvojeni mallista, mutta aion silti jatkaa etsimistä määrätietoisesti. Kunnollinen ja suuri rantapyyhe olisi myös tarpeen niitä aurinkoisia säitä silmällä pitäen.

Puuvilla-aamutakki olisi paras vaihtoehto kesäaamuihin, mutta sellaisia ei tunnu löytyvän mistään. Kaikki kaupat tuntuvat pursuavan erilaisista silkkiaamutakeista, mutta haluaisin nimenomaan kankaisen, jotta se ei aukeaisi niin helposti ja olisi miellyttävämpi päällä. Vinkkejä saa heittää!

♥ Kosmetiikan osalta himottuja tuotteita on paljon, mutta kaikista eniten haluaisin edelleen Tarten tartelette in bloom paletin, harmi, että merkin saatavuus on niin heikko Suomen suuntaan. Kyseisessä paletissa vaan on niin kauniit sävyt ja laatua on kehuttu kaikkialla. 

♥ Myös Hourglassin ambient lighting powder ja Stilan metalliset nestemäiset luomivärit houkuttelevat tällä hetkellä. 

♥ Tuoksujen osalta olen iskenyt silmäni Givenchyn Live irresistible -tuoksuun. Tämä ostos saa kuitenkin vielä odottaa seuraavaa tax free -mahdollisuutta.

♥ Kesällä tykkään pukeutua astetta rennommin ja yhdistellä yksinkertaisia vaatteita. Juuri nyt mieleni tekee sinisiä farkkushortseja ja valkoista spagettiolkaintoppia. Klassinen sinisen ja valkoisen yhdistelmä toimii aina ja sattumalta nuo peruspilarit minulta puuttuvat.


Aurinkoista viikonloppua kaikille!

3 kommenttia :

 1. Tosta aamutakista! Hm Home:lla on 100% puuvillaa aamutakki, tosi hyvä hintalaatusuhde ja aivan ihana päällä! :) niitä on myös montaa eri väriä varmaan tykkäisit käy tsekkaamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tästä vinkistä! Laitan ehdottomasti tuon H&M homen muistiin ja lähden etsimään sopivaa aamutakkia sieltä. :)

   Poista
  2. Joo mee kattomaan! Ja tarkotin 100% pellava hups

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017