keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

PÄIVÄ PORVOOSSATämä päivä on ollut kaikin puolin aivan ihana! Lähdimme ystäväni kanssa kiertelemään Vanhaa Porvoota ja kokemus oli varsin idyllinen, kesäinen ja mukavan leppoisa. En ole siis itse koskaan aiemmin käynyt Porvoossa ja olin sen listannut myös tämän kesän bucket listalleni. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta, ihastelimme vuoroin sisustusliikkeitä ja kauniita rakennuksia ja pysähdyimme välillä kahvittelemaan jätskien kera. Istuimme myös jokirannassa lämmöstä nauttien ja pian tulikin sellainen fiilis, että tänään taisi olla todellakin ensimmäinen varsinainen kesäpäivä. Porvoo siis vakuutti suloisuudellaan ja toivon, että pääsen sinne vielä joskus uudelleen. 

Kävely ja ulkona oleskelu veivät kyllä toisaalta veronsa, mutta nyt oloni on jotenkin todella onnellinen ja rentoutunut. Ihanaa, että omalle vapaapäivälle osui näin kaunis sää ja mukavaa tekemistä hyvässä seurassa. Tälle kesälle täytyy kyllä suunnitella muitakin kivoja aktiviteetteja ja uusia juttuja, sillä niin paljon koen saavani virkistystä ja iloa tällaisista pienistä arjen irtiotoista. 


Oletteko te vierailleet Porvoossa? Tai osaisitteko suositella jotakin muuta kaunista kesäkaupunkia Suomesta?

6 kommenttia :

 1. Haluaisin niin kovin Porvoon vanhaan kaupunkiin tänä kesänä! ♥ Olen käynyt siellä viimeeksi joskus monia vuosia sitten, mutta paikka on kyllä syöpynyt verkkokalvoilleni ihanan tunnelmallisena paikkana :) Tuntuu että moni kaupunki herää eloon juuri kesäisin, ja täällä Lappeenrannassa missä itse asun, satama ja linnoituksen alue on sellainen, jossa kesäisin moni viettää aikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porvoo oli todella ihana! Täydellinen kesäkohde nimenomaan, toivottavasti pääset toteuttamaan toiveesi tänä vuonna. Lappeenranta kuulostaa ihanalta, olen tainnut käydä siellä vain kerran, joten se menee ehdottomasti listalleni, kiitos ideasta Tuuli. :) ♥

   Poista
 2. Oi ihania kuvia <3 Mä en ole koskaan vielä Porvoossa käynyt, mutta suunnitelmana ois kesälomalla käydä! Porvoo näyttää vaan niin kauniilta ja tunnelmalliselta, että onhan sinne itsekkin päästävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! ♥ Tämä kerta oli mullekin ensimmäinen Porvoossa, mutta tykkäsin niin paljon vanhan kaupungin tunnelmasta, että uudelleen on päästävä vielä pian. :) Suosittelen siis ehdottomasti sinne suuntaamista aurinkoisena päivänä.

   Poista
 3. Oi onpa ihania kuvia Porvoosta ♥ Itse olin siellä tiistaina, joten melkein samaan aikaan ollaan siellä kauniita vanhoja katuja pitkin asteltu :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista Ane! ♥ Olipas hassu sattuma, että ollaan oltu ihan peräkkäisinä päivinä samassa kohteessa. Porvoo on kyllä upea kesäkaupunki! :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017