keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

INSPIRAATIO HUKASSA

Blogini on ollut osa elämääni jo yli kolmen vuoden ajan, joten on varmasti ihan luonnollista, että joskus kirjoittaminen ei suju. Viime aikoina mulla on ollut todellisia vaikeuksia saada postauksia aikaiseksi tai edes keksiä mistä kirjoittaa. En kuitenkaan halua tehdä postauksia lukujen tai velvollisuuden tunteen takia. Juuri nyt mulla on kuitenkin paljon meneillään elämässä ja koen, että välillä bloggaaminen aiheuttaa enemmän stressiä kuin iloa. Kesän aikana teen paljon töitä ja lisäksi eilen sain poikaystäväni takaisin Suomeen useamman kuukauden etäsuhteen jälkeen (IHANAA!), joten myös siksi blogin kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle. 

Olen itse sitä mieltä, että inspiraation puute näkyy postausten läpi ja väkisin kirjoitettua sisältöä on vain turha tuottaa. En aio lopettaa bloggaamista kokonaan, mutta jos joku ihmettelee harventunutta tahtiani, se johtuu vain hetkellisestä motivaation laskusta ja suuremmista tekijöistä yksityiselämässäni. Tykkään edelleen tästä touhusta ja luen päivittäin muita blogeja ja päivitän Instagramia sitäkin useammin. Kokonaisten ja laadukkaiden postausten tuottaminen vaan vie paljon aikaa ja vaatii sitä aitoa inspiraatiota ja paloa blogia kohtaan, joka on nyt jostakin syystä kadoksissa omalla kohdallani. 


Olisi kiva kuulla teidän neuvoja inspiraation ja motivaation palauttamiseen. Myös postaustoiveet tai -aiheet olisivat enemmän kuin tarpeessa tällä hetkellä. Kiitos myös kaikille lukijoille kärsivällisyydestänne hidastunutta tahtia kohtaan. Palaillaan taas ♥

6 kommenttia :

 1. Mulla on ollut vähän samoja fiiliksiä ilmassa! Tuntuu ettei löydy kirjoitettavaa yhtä usein ja kuten sanoit väkisin ei kannata mitään lähteä vääntämään. Tavallaan asia vaivaa ja harmittaa, mutta oon antanut itselleni armoa ja kirjoitan itselle sopivalla tahdilla. Blogin on kuitenkin tarkoitus olla hyvän mielen paikka :) Uskon, että kesällä hiljentynyt postaustahti on muutenkin tosi ymmärrettävää, eikä lukijatkaan ole varmaan yhtä aktiivisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista ja omien fiilisten jakamisesta Tiia ♥ Helpottavaa kuulla, että muillakin bloggaajilla on välillä hankaluuksia löytää intoa kirjoittamiseen. Olet varmasti myös oikeassa siinä, että kesällä tahti hiljentyy myös lukijoiden puolesta ja yritän itsekin pitää mielessä sen, ettei ole pakko tehdä postauksia, jos ei siltä tunnu. Pikkuhiljaa taas takaisin kirjoittamisen pariin, kun se tuntuu hyvältä. :)

   Poista
 2. Itselleen kannattaa ehdottomasti aina antaa aikaa, kun siltä tuntuu. Jos nyt ei ole fiilistä postailla niin sitten ei postailla. Itse olen huomannut, että jo pienikin paussi voi saada uinuvan motivaation taas heräämään. Välillä sitä tarvitsee vain rikkoa rytmejä. =)

  ♥ Kata / http://lovekatariina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata kannustavasta kommentista! ♥ Tauko teki todellakin hyvää ja nyt taas motivaatiota riittää enemmän. Bloggailu vaatii kyllä ehdottomasti oikeanlaisen mielentilan ja joskus se on kadoksissa syystä tai toisesta.

   Poista
 3. Sulla on kyllä ihana ulkoasu ja blogi täynnä upeita kuvia! Täällä kans melkein 5 vuotta bloganneena tiedän ton tunteen, kun aina ei vaan ole inspiraatiota kirjottaa. Oot ihan oikeassa, että se paistaa postausten läpi. Toisaalta, ehkä tähän rakkaaseen harrastukseen kuuluu hetkellinen inspiksen puute silloin tällöin :D

  http://inkanitta.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Inka Nitta, ihana kuulla positiivista palautetta blogin suhteen! ♥ Helpottavaa kuulla, etten ole ainoa, joka silloin tällöin harhailee inspiraation ja motivaation kanssa. Nyt kuitenkin olen jo paremmalla fiiliksellä ja jatkan kirjoittelua omaan tahtiini. :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017