maanantai 1. toukokuuta 2017

VAPPUTUNNELMIA

Vappu on nyt juhlittu ja toukokuu korkattu! Tulin pitäneeksi pienen suunnittelemattoman blogitauon, mutta totta puhuen se teki oikein hyvää ja nyt uusia postauksia varten on taas enemmän intoa. Viime viikolla vietin monta huonosti nukuttua yötä ja viikonlopun työputken jälkeen olin yllättävän uupunut ja vielä eilen juhlatunnelma oli hieman kadoksissa. Olin kuitenkin saanut kutsun siskoni ja hänen avomiehensä luo grillaamaan vappujuhlien merkeissä, joten päätin lähteä väsymyksestä huolimatta. 
Huonon sään vuoksi juhlat vaihtuivat sisätiloihin, mutta muuten illanviettomme oli erittäin hauska, rento ja virkistävä. Söimme, joimme ja kuuntelimme musiikkia samalla seurustellen ja loppuillasta päädyimme pelaamaan musiikkiaiheista peliä, jonka aikana tuli naurettua vedet silmissä milloin millekin heitolle. Vappuaatto vaihtui vappupäiväksi hyvien yöunien merkeissä ja aamulla heräsimme auringonpaisteeseen ja päätimme tehdä oikein kunnon brunssin mimosoja ja lettuja unohtamatta. Istuskelimme siskoni ja hänen miehensä kanssa monta tuntia ulkona vain nauttien auringosta, musiikista, ruuasta ja toistemme seurasta. 

Tämä vuoden 2017 vappu oli kyllä näin jälkeenpäin ajateltuna elämäni paras vappu kaikin tavoin. ♥ Ihanaa huomata, kuinka pieni irtiotto arjesta voi virkistää niin paljon. Lisäksi kaunis sää vaikutti mielialaani huimasti ja tänään mieli oli jo huomattavasti paljon positiivisempi. Toukokuu alkaa jälleen puhtaalta pöydältä ja juuri nyt parasta on kesän odotus.

Toivottavasti kaikilla teillä oli myös mukava vappu!

2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Elli! Vappu oli tosiaan täynnä mitä ihanampia herkkuja, nam! :)

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017