sunnuntai 21. toukokuuta 2017

SUMMER IS HEREBloggailu on jäänyt tällä viikolla huomattavasti vähemmälle, mutta juuri nyt koen, että teen sitä mikä hyvältä tuntuu ja kirjoitan postauksia omaan tahtiini. Kaikki on kuitenkin oikein hyvin ja arki rullaa, vaikka hiljaisuutta onkin ollut pari päivää. Viikonloppuni vierähti töissä ja tänään kun pääsin kotiin halusin vielä lähteä nauttimaan upeasta kesäillasta. Hyppäsin pyörän selkään ja muutaman hidasteen jälkeen pääsin ihastelemaan ilta-aurinkoa ja kesäistä luontoa läheiseen rantaan. Otin myös kameran mukaani ja ikuistin maisemat talteen. Harvemmin kuvaan blogiin niin sanottuja luontokuvia, mutta tänään se tuntui hyvältä ajatukselta ja erityisesti kuvaushetkellä nautin ympäristöstä ja rauhasta kameran kanssa. 
Nopeasti edennyt kesä sai taas muistamaan, kuinka upea Suomen luonto onkaan. Noin viikossa kaikki puhkesi kukkaan ja koko kaupunki on aivan eri näköinen. Vihreys piristää ainakin itseäni suunnattomasti ja nautin vuosi vuodelta enemmän vuodenaikojen vaihteesta. Toivotaan, että tämä kaunis ja aurinkoinen sää jatkuisi ja toisi virtaa myös tulevaan viikkoon. 

Oikeastaan mulla ei ollut mitään kummallisempaa asiaa, mutta teki silti mieli hieman purkaa ajatuksia ja hyvää oloa kirjoittaen. Olen alkanut pitämään myös perinteistä päiväkirjaa ja huomaan, että se auttaa jäsentelemään ajatuksia ja palaamaan mukaviin hetkiin myös jälkeenpäin. Juuri nyt mulla on todella onnellinen, rauhallinen ja kiitollinen olo. Arvostan omaa elämäntilannettani, opettavaista kevättä, ihmisiä ympärilläni ja kertaalleen tätä mieletöntä Suomen luontoa. Näihin ajatuksiin on hyvä päättää tämä viikko.

♥♥♥

6 kommenttia :

 1. Ihania kuvia, niin kesäisiä ♥ Siellähän on jo ihan vihreetä!:D Täällä vasta puissa alkaa olla lehdet hiirenkorvilla ja nurmikko vast alkaa vihertämään. Toivotaan että tämän päivän lämpö pistäisi täälläkin luonnon valloilleen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta kommentista Kata! ♥ Kesä tosiaan tuli kertaheitolla Helsinkiin, toivotaan että pian vihreä luonto ja aurinkoiset säät leviävät koko Suomeen! :)

   Poista
 2. Ihana postaus ja kuvat! Tämän luettua tuli jotenkin niin hyvä fiilis :) Ja toi on niin totta, että vihreys piristää! Kyllä se kesä on jo niin lähellä <3

  http://tiiajennyy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta kommentista! ♥ Kiva kuulla, että fiilis välittyi tekstistä ja kuvista. :) Kesä on todellakin aivan nurkan takana ja on ihana seurata luonnon heräämistä eloon joka päivä.

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017