sunnuntai 14. toukokuuta 2017

ESPADRILLES


Kesä lähestyy ja on aika päivittää myös eteisen kenkävalikoima lämpimämpään vuodenaikaan sopivaksi. Olen pari kertaa täällä maininnutkin, että työskentelen kenkäkaupassa, joten jalkineet todella ovat lähellä sydäntäni ja mielelläni uusia ostan ja vanhoja hoidan. Jos sinulta on mennyt ohi viime vuonna tekemäni kenkienhoitopostaus, käyhän lukaisemassa se täältä. Tänä keväänä ja kesänä kenkämuodissa on näkynyt selkeästi kiilakorot, vaaleanpunainen värinä, loaferien paluu, paksupohjaiset tennarit, nuden sävyt ja metallin hohde. 

Oma kenkävalikoimani on tällä hetkellä oikein hyvällä mallilla ja en usko, että tulen kovin monia kenkiä enää tälle kesälle ostamaan. Viime viikolla kotiutin kuitenkin jotain itselleni hieman erilaista, nimittäin elämäni ensimmäiset espadrillot. Olen ballerinatyttö henkeen ja vereen, joten nuo astetta rennommat kesäkengät punotulla pohjallaan ovat todellakin virkistävää vaihtelua. Jokin niissä vaan viehätti ja päätin ne mukaani napata. Hennon vaaleanpunainen väri ja käärmemäinen kuosi yhdessä sopivat mielestäni todella kivasti kesäkenkään ja uskon, että tulen käyttämään kyseisiä kenkiä vielä paljon. Espadrillot ovat ihanan keveät, rennot ja sopivat hyvin arkipukeutumiseen sekä lomalle. Espadrilloni ovat siis nahkaa sekä sisältä että päältä ja merkiltään Andiamot. Ajattelin suojata sisäpohjat vielä ohuilla pohjallisilla ja suihkuttaa kengät kosteussuojasuihkeella, ennen kuin otan ne käyttöön. Toivottavasti pian olisi jo niin lämmin, että pääsisin nauttimaan näistä uusista kesäkengistäni! 


Mitä mieltä olette uusista espadrilloistani?

4 kommenttia :

 1. Ihanat, mä joku kesä sit halusin myös tällaiset:) ♥ Munkin täytyisi kotiuttaa tänä vuonna kestävät kesäkengät. Mulla ei ole yhtää nyt ballerinoja, on vain sellaisia kevyitä Conversen ja Lacosten "pikkukenkiä" kesälle. Tänä vuonna aion ehdottomasti yrittää saada tilatuksi Michael Korsin mustat perus balsut jotka on pitänyt jo kolme kesää sitten ostaa:')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista Kata! ♥ Kesäkenkiä on kyllä moneen lähtöön ja jokaiselle löytyy varmasti sopivat. :) Nuo Michael Korsin ballerinat olisivat varmasti hyvä ja pitkäikäinen hankinta, toivottavasti saat sellaiset pian käyttöösi. :)

   Poista
 2. Ihanan kesäinen ja herkkä väri! Itse haaveilen tällä hetkellä lyhytvartisista valkoisista Converseista... :)
  -Kepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että säkin tykkäät tuosta hennon vaaleanpunaisesta sävystä! :) Conssit ovat kyllä hyvä valinta kesään, valkoiset sopivat kaikkeen ja näyttävät hyvältä varmasti kesästä toiseen! ♥

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017