torstai 27. huhtikuuta 2017

UUTTA KOSMETIIKKAA

On aika jälleen raottaa meikkipussin uusimpia tulokkaita ja ihastella uutuuksia. Naputtelin pari viikkoa sitten tilauksen Beauty Baylle, joka on suosikkinettikauppani (pitkistä toimitusajoistaan huolimatta) kosmetiikan osalta ja toissa päivänä sain haettua mieluisan paketin postista. Tällä kertaa tilasin kaksi Zoevan Rose golden sutia ja kuuluisan RCMA:n no colour irtopuuterin. Lisäksi poikkesin The Body Shopilla ja nappasin mukaani kaksi nestemäistä mattahuulipunaa. 


 RCMA no-colour irtopuuteri

Tämä Youtubesta noussut irtopuuteri on saanut osakseen niin paljon hehkutusta, etten malttanut olla testaamatta, kun huomasin sen ilmestyneen Beauty Baylle. En ole vielä ehtinyt kokeilemaan tuotetta, mutta odotukset ovat korkealla. Ostin irtopuuterin lähinnä silmänalusten kiinnittämiseen ja ajattelin käyttää sen parina beauty blenderiä. RCMA:n puuteri on siis ensimmäinen omistamani väritön puuteri, joka sopii siten ympärivuotiseen käyttöön. Saa nähdä miten pärjään tuon kummallisen pakkauksen kanssa, mutta tulen varmasti raportoimaan tästä tuotteesta lisää kunhan saan kunnolla testailua aikaiseksi.


  Zoeva Rose golden sudit

Zoevasta olen kuullut valtavasti hyvää ja nyt oli vihdoin aika kokeilla kyseisen sarjan suteja. Klikkasin itselleni sekä 228 Luxe crease häivytyssudin ja 105 Luxe highlight korostussudin. Molemmat sudit vaikuttavat huippulaadukkailta ja karva on äärimmäisen pehmeää. Näihin olen erittäin tyytyväinen ja tulen varmasti tilaamaan jatkossa myös lisää suteja Zoevalta. 

The Body shop Matte lip liquid nestemäiset mattahuulipunat

Monet varmasti muistavat minun maininneen (siis hehkuttaneen) näistä aikaisemminkin ja vihdoin Suomeen saapui lisää värejä, joten olihan sitä ihan pakko käydä nappaamassa pari lisää. Omistin siis ennen vain yhden kappaleen kyseisen brändin nestemäisiä huulipunia ja olen tykännyt siitä niin paljon, että uudet sävyt Goa Magnolia ja Nairobi Camellia olivat erittäin tervetulleita. Molemmat testasin huulille ja sävyt olivat täydellisiä. Goa Magnolia on tumma luumuinen puna, joka taittaa hieman pinkkiin ja sopii ihanasti syksymmälle. Nairobi Camellia on taas selkeästi enemmän arkinen nudepuna, joka käy monenlaiseen meikkiin. Iso plussa pysyvyydestä, riittoisuudesta ja pigmentistä, suosittelen kokeilemaan! 


Onko teillä kokemuksia kyseisistä merkeistä tai tuotteista?

2 kommenttia :

 1. Beauty bay on myös mun suosikkiverkkokauppa meikkejä tilatessa! Vaikka ne toimitusajat vaihtelevatkin ja joskus kestää vähän pidempään :) Zoevan siveltimet saavat multa myös suositukset, niin ihania! Haaveissa olisi tilata sellainen iso silmämeikki-sivellinsetti. Ja olisi mahtavaa muuten kuulla sun kokemuksia myöhemmin tuosta irtopuuterista, oon miettinyt sen ostamista itsekin :)

  http://tiiajennyy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että säkin olet tykännyt Zoevan siveltimistä, sellainen iso setti olisi aivan ihana. ♥ Ja joo, testailen tosiaan hieman pidempään tuota RCMA:n puuteria, niin palailen sitten arvostelun merkeissä myöhemmin. Ainakin tähän mennessä se vaikuttaa todella hyvältä! Kiitos kommentista Tiia. :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017