sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

KEVÄÄN SHOPPAILUSALDO

En varmasti ole ainoa, joka kevään tullen kokee valtavaa tarvetta uudistaa vaatekaappia ja heivata vanhoja vähemmän käytettyjä vaatteita eteenpäin. Olen kuitenkin yrittänyt pitää järjen päässä ostoksilla ja panostaa monipuolisuuteen. Koen, että vaatekaappini pitää sisällään paljon hyviä perusvaatteita, kuten mustat ja siniset farkut, mustan bleiserin, neutraalin värisiä neuleita, arkimekkoja ja niin edelleen, mutta näitä perusvaatteita yhdistelemällä kokonaisuus jää usein hieman valjuksi ja siksi olen keskittynyt ostamaan vaatteita, joissa on jokin juju ja jotka tuovat perusasuihin hieman särmää. Edelleen tykkään kyllä klassikoista ja helposti yhdisteltävistä luonnonväreistä, mutta välillä on kiva haastaa itseään myös uskaltamalla kokeilla kuvioita, värejä ja raikkampia trendejä. 

Monet vaatteista ovat päässeet jo käyttööni useamman kerran ja olen todella innoissani tämän kevään ja kesän muodista, sillä tyttömäiset yksityiskohdat sekä värien että leikkausten puolesta miellyttävät omaa silmääni erityisen paljon tällä hetkellä.Tässä siis katsaus omiin tämän kevään ostoksiini. 

 Takki Orsay

 Neule H&M

 Trenssitakki Zara

 Mokkanilkkurit Piano

 Paita H&M

 Cargo takki New Look

Cold shoulder -topit River Island

Mitäs sanotte?

4 kommenttia :

 1. Ihania vaatteita! Tulee niin kevätfiilis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, olen itsekin huipputyytyväinen näihin löytöihin! :)

   Poista
 2. Ihania kevätlöytöjä olet tehnyt! Erityisesti tuo punainen takki ihastuttaa!❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta kommentista Henna! ♥ Ihana päästä hieman päivittämään vaatekaappia näin kevään tullen. Tuo punainen takki on myös mun suosikki näistä uutuuksista. :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017