sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

EVERYDAY PICTURES

Yksi viikko on taas saatu päätökseen ja matkalla töistä kotiin tulin ajatelleeksi, että en olekaan pitkään aikaan julkaissut blogissa puhelimella napattuja kuvia. Vaikka tykkään panostaa kuviin ja usein asetella kaiken kauniisti ennen blogikuvien ottamista, on välillä kuitenkin kiva selailla myös tavallisempia ja aidompia otoksia. Olen usein pitänyt tapana koota tällaisia postauksia noin kerran kuukaudessa, mutta tänään huomasin, että olen viimeksi siirtänyt kuvia kännykältä koneelle marraskuussa! Hups, oli aikakin puhdistaa hieman kuvakansioita ja lajitella vanhempia kuvia. Vielä kun saisi aikaiseksi siirrettyä koneelta kaikki kymmenet tuhannet kuvat parin vuoden ajalta ulkoiselle kovalevylle... Kaikki aikanaan, mutta nyt katsotaan arkikuvia viimeisiltä kuukausilta.

 1 Herkkuhetki hullujen päivien jälkeen. 2 Vahvat huulipunat iskevät edelleen. 3 Kevätsiivouksen suunnittelua bullet journalin avulla. 4 Cobellon kaunis sisustus. 

 1 Muistoja syntymäpäivästäni Walesissa ♥ 2 Suloisen sininen brittiläinen talo. 3 Kotimatkan pakollinen lentokonekuva. 4 Huikeita maisemia Bangorin yllä kelpasi ihailla patikoinnin jälkeen.

1 Ihana brunssi parin viikon takaa. 2 Kaunis yksityiskohta uudesta lähikahvilastani. 3 Siskoni kotona innostun usein kuvailemaan myös sisustukseen liittyviä otoksia, kiitos hänen harmonisen makunsa. 4 Keväisiä maisemia lenkkipolkuni varrelta.

1 Arkiaamiainen. 2 Vaatekaapin järjestelyä. 3 Blogijuttuja, asioiden hoitamista ja kotitoimistoa. 4 Upeat pääsiäiseen sopivat ruusut parhaimmillaan!

Kyllä vai ei arkikuville?

2 kommenttia :

 1. Mun mielestä arkikuvat ovat ihania, joten mä pistän ainakin peukun pystyyn tällaisille postauksille! :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että arkikuvapostaukset miellyttävät! :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017