keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

TODAY'S THOUGHTS


Tänään on ollut jälleen sellainen päivä, josta en oikein ota selvää. Toisaalta olen ollut hyvällä päällä, mutta sitten pienetkin asiat ovat vieneet mielialan matalaksi yhtäkkisesti. Viime yönä näin kummallisia painajaisia ja heräilin taas vähän väliä. Päivän aikana en ole kokenut itseäni kuitenkaan lainkaan väsyneeksi tai uupuneeksi. Ehkä herkkä kuvaa paremmin tämän keskiviikon tunnelmia. Bussissa istuessani tekstailimme poikaystäväni kanssa ja ikävän tunne nosti kyyneleet jälleen väkisinkin silmiin, mutta sitten taas kotona laitoin rauhassa ruokaa ja nyt kaikki on oikein hyvin. Kaupassa käydessäni kassatyöntekijä oli todella ystävällinen ja sain hyvän mielen sen ansiosta pidemmäksi aikaa. Tänään tunsin oloni ajoittain myös hieman poissaolevaksi ja ajattelin, että illalla kirjoitan hieman päiväkirjaa, jotta saisin ajatuksiani hieman järjestykseen. Yhtä vuoristorataa siis tänään; kaipa se on luonnollista, että välillä tunteet ja fiilikset vaihtelevat radikaalistikin, mutta toisaalta se myös turhauttaa. 

Onneksi päiväni sisälsi myös kivoja juttuja; kuten pitkän lenkin, kampaajakäynnin ja herkullista kotiruokaa. Seuraavaksi ajattelin vielä korkata uuden Cosmon ja keittää kupillisen teetä. Uskon, että vaikka tänään mieliala heittelikin tavallista enemmän, on huomisesta tulossa varmasti parempi ja aurinkoisempi. Kirjoitan harvemmin blogiin näin henkilökohtaisia mietteitä, mutta toisaalta sisältö on osa minua ja tuntuu hyvältä kertoa rehellisesti myös pienistä vastoinkäymisistä. Palataan pian kuitenkin tuttujen ja positiivisempien postausten merkeissä.
Mukavaa iltaa kaikille!

6 kommenttia :

 1. Joku yleinen painajaiskausi on varmaan meneillään, kun ittekin nähnyt nyt ihme painajaisia viimeiset yöt :/ TOivottavasti kaikki ärsyttävät pikkujutut jäis ja ois vaan hyvä mieli <3 Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Toivottavasti tämä ilmiö olisi ohimenevä, sillä painajaiset ovat tosi inhottavia ja ahdistavia. Kiitos sulle piristävästä kommentista ja mukavaa kevään jatkoa Saga! ♥

   Poista
  2. Ihanan rehellisiä ajatuksia. Minulla on tuota mielialan vaihtelua ja uniongelmaa ollut päivittäin lapsesta saakka. Tunteet vaihtelee oikeastaan jatkuvasti... voit varmaan kuvitella sen vaikutuksen ihmissuhteisiin, töihin, opiskeluun yms. Mutta jos jotain positiivista, eipä ole ainakaan tasapaksua. Joo :D Kiitos mukavasta blogista. Nämä pintaraapaisua syvemmät jutut on <3

   Poista
  3. Mukava kuulla, että rehellisyys ja aitous miellyttää. ♥ Voin ehdottomasti kuvitella, kuinka vaikeaa elämä uniongelmien ja mielialan heittelyn kanssa on ja tiedostan itsekin sen, kuinka paljon em. vaikuttavat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Valtavasti tsemppiä sulle ja toivon sydämestäni, että saat helpotusta molempiin ongelmiin. :)

   Poista
 2. Samoilla fiiliksillä ollaa täälläkin menty viime ajat, mikä on kyllä inhottavaa sillä välillä en edes itsekään tiedä mistä alakuloisuus ja pikkuasioista ärsyytyminen johtuvat! :( Nekin kuuluvat kuitenkin elämään, ja varmasti pian taas tulee parempia kausia varsinkin kun kevät alkaa olla jo pitkällä ja saa lisää energiaa aurinkoisista päivistä ja valoisuuden lisääntymisestä <3 Tsemppiä sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ja vertaistuesta! ♥ Mukava kuulla, että en ole ainoa, joka painii satunnaisten mielialavaihteluiden ja alakuloisuuden kanssa. Olet varmasti oikeassa, pian kevään tulo piristää entisestään ja tottakai huonotkin päivät kuuluvat elämään. Toivottavasti meidän molempien fiilikset parantuvat piakkoin ja pääsemme nauttimaan tulevasta keväästä täysillä! :) ♥

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017