keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

MAGNESIUMIN HYÖDYT


Olen aina ollut sitä mieltä, että mitä vähemmän kapseleita, pillereitä tai keinotekoisia valmisteita, sen parempi. Syksymmällä kärsin kuitenkin ennätyksellisen paljon univaikeuksista, jotka johtuivat myös stressistä ja mietin, mikä avuksi. Monet suosittelivat melatoniinia, mutta monessa yhteydessä tuli ilmi myös magnesiumin vaikutus tasaisempaan uneen. Päätin kokeilla ja ostin elämäni ensimmäiset Magnesium-tabletit. Syön joka ilta kaksi tablettia ja olen huomannut selkeän eron unen laadussa ja tasaisuudessa. En enää heräile jatkuvasti ja aamulla olo on oikeasti virkeämpi. 

Omista kokemuksista innostuneena päätin tutkia lisää kyseistä valmistetta ja ilmeni, että Magnesiumilla on valtava määrä hyödyllisiä vaikutuksia terveyteen. Magnesium muun muassa:


+ ehkäisee luukatoa
+ vähentää riskiä sydänongelmiin
+ hillitsee suonenvetoja
+ lievittää PMS-oireita
+ ehkäisee aivohalvausta
+ lisää fyysistä suorituskykyä ja kestävyyttä
+ ehkäisee verenpaineen kohoamista
+ vähentää paksusuolen syövän riskiä
+ ehkäisee migreeniä
+ helpottaa painonhallinnassa


Ei siis ollenkaan turha ravintolisä! Aion itse ehdottomasti jatkaa Magnesiumin säännöllistä käyttöä ja suosittelen sitä myös kaikille muille. Magnesiumia löytyy esimerkiksi kokojyvätuotteista, manteleista, pähkinöistä, juustoista, auringonkukansiemenistä ja pikkukaloista. Itse syön vaihtelevasti kaikkia edellämainittuja, mutta olen kokenut näppärämmäksi valmiin tabletin, jolloin ainakin varmistan Magnesiumin riittävän päivittäissaannin.

Onko teillä kokemuksia Magnesiumista?

2 kommenttia :

  1. Käytän magnesiumia satunnaisen säännöllisesti. Tähän asti kaikissa ostamissani magnesiumeissa kapselit ovat olleet jättisuuria ja jauheisia eli todella epämukavia niellä. Ostin puhdas+ magnesiumsuihketta, mutta se taasen kihelmöi iholla ja kirvelee rikkoutuneissa kynsinauhoissa levittäessä :D Että valitsepa sitten näistä... Millaiset kapselit noissa sinun magnesiumeissa on? Lähinnä jos löytyisi omega tyylisiä liukkaita ja helposti nieltäviä jostain. -Kepa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi, että kapselit ja suihkeet ovat tuottaneet päänvaivaa sulle :/ Itsekin kauhistelin aluksi tablettien suuruutta, mutta yritin vaan totutella ja niellä nopeasti ison vesikulauksen kera. Omegatyylisiä valmisteita en ole kyllä vielä löytänyt, eli suurilla tableteilla mennään täälläkin. Toivottavasti sellaisiakin kehiteltäisiin pian! :)

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017