perjantai 24. helmikuuta 2017

URBAN DECAY NAKED 2 & PRIMER POTION

Innostukseni kosmetiikkaan ei tunnu laantuvan ja viimeisin ostokseni on pitkään harkittu Urban Decayn Naked 2 -luomiväripaletti sekä saman merkin Primer potion -luomivärinpohjustusvoide. Paletilla on itselleni suuri merkitys, sillä jo syksyllä asetin itselleni erään tavoitteen ja siihen päästessäni lupasin, että tuo paletti kotiutuu meikkipussiini. Asiat menivät suunnitellusti ja sainpa vielä samaan syssyyn lahjakortin Sokokselle, joten ei tarvinnut kauaa miettiä, ostanko hehkutetun paletin. Nyt käyttöä on takana noin viikon verran, joten osaan jo hieman sanoa sen laadustakin. Yhdistin samaan postaukseen myös tuon luomivärinpohjustusvoiteen, sillä se on mielestäni luonnollinen yhdistelmä näin silmämeikeistä puhuttaessa.
Olin tutustunut paletin arvosteluihin netin kautta etukäteen ja mielipiteet olivat selvästi kahtia jaettu: osa rakasti ja osa ei tuntunut näkevän paletissa mitään ihmeellistä. Itse kuulun selkeästi tuohon ensimmäiseen ryhmään ja nyt kun paletteja löytyy itseltäkin useampi, on helpompi verrata ominaisuuksia myös muihin markkinoilla oleviin vastaaviin tuotteisiin. Mielestäni Naked 2 -paletin pigmenttisyys on aivan ensiluokkaista ja värejä ei todellakaan tarvitse hangata, saadakseen riittävän värikylläisyyden esille. Valikoima paletissa on monipuolinen, vaikkakin se painottuu enemmän kylmiin sävyihin. Vaalealle iholle tämä paletti sopii siis oikein mainiosti ja olen saanut sävyjen avulla todella monipuolisesti erilaisia lookeja luotua. Paletin mukana tuleva suti on myös mielestäni oikein hyvä ja uskon, että kokonaisuutena paletti tulee olemaan suurimpia suosikkejani vielä vuosienkin päästä. 

Omat lempisävyni paletista ovat: Bootycall, Tease, Suspect, Ydk ja Busted. En malta odottaa, että pääsen tekemään paletilla vielä jonkin mielettömän tumman iltameikin kaikkine glittereineen. ♥

Haluan kuitenkin tuoda esille myös tuotteen miinuspuolet, sillä jos joku harkitsee kyseisen paletin ostoa, on hyvä tiedostaa kaikki siihen liittyvä. Omasta mielestäni sävyissä on hieman liikaa helmiäisiä värejä, kun taas mattavärit ovat vähissä. Koko paletissahan on yhteensä 12 väriä, joista vain kolme on mattaisia. Juhlameikkiin paletti taipuu siis erinomaisesti, mutta itse käytän paletin rinnalla usein lisäksi muita mattaisia sävyjä. Hintaa paletilla on noin 55 €, joka on myös hieman turhan suolainen, mutta laatu on kuitenkin sen verran uskomaton, että itse sen mielelläni maksoin.


Sitten tuohon luomivärinpohjustajaan. Voi apua, kadun tämän ostoa niin paljon! Yksi surkeimmista tuotteista, jonka olen koskaan ostanut. Olin innoissani, kun olin kuullut niin paljon kehuja kyseisestä luomivärinpohjustasta, mutta kuinkas kävikään. Tuubi on täynnä ns. väritöntä litkua, joka ei tee mitään. 

Aikaisemmin olen käyttänyt luomilla mm. Macin paint potia, erilaisia valokyniä ja peitevoiteita, mutta varsinaista luomivärinpohjustajaa en ole koskaan käyttänyt, joten odotin tuotteelta paljon. Myyjä vakuutti, että tämän avulla pigmentit tulevat paremmin esiin, värit eivät sekoitu keskenään tai ajaudu juonteisiin, mutta suoraan sanoen en huomannut mitään eroa siihen, että olisin levittänyt värit paljaalle iholle. Pohjustaja ei myöskään piilottanut verisuonia luomilta lainkaan. Jatkan siis peitevoiteiden käyttöä pohjustajina. 

Kyseinen puteli on ensimmäinen hutiostokseni Urban Decaylta enkä voi todellakaan suositella sitä kenellekään. Harmi, että tuokin maksoi lähemmäs 30 € ja nyt se jää täysin käyttämättömäksi. Sellaisia tuotetestauksia tällä kertaa! Onko teillä kokemusta jommasta kummasta kosmetiikkatuotteesta?

10 kommenttia :

 1. Oi toi luomiväripaletti on täydellinen!♥ Pakko kyllä hankkia toi heti kun vaan pystyy :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä todella ihana ja suosittelen ehdottomasti hankkimaan! Sillä saa luotua niin paljon erilaisia meikkejä ja kaikki sävyt ovat huippupigmenttisiä ♥

   Poista
 2. Naked 2 oli mun ensimmäinen vähän hintavampi luomiväripaletti ja tykästyin siihen heti sen saatuani! Nyt paljon muitakin luomiväripaletteja omistavana, Naked ei enää kuulu mun top listan kärkeen ja mun mielestä hinta on vähän turhan suolainen. Onhan tämä tosi kiva ja ihan laadukas paletti, mutta ei ihan niin sen hypetyksen ja yli 50 euron arvoinen. Ja yksi syy miksi paletti jäänyt vähän vähemmälle käytölle on se että käytän myös paljon useammin ja enemmän mattaisia sävyjä. Hämmästyin muuten lukiessani sun kokemuksia tuosta primerista, sillä oman paletin mukana tuli silloin näytteitä noista, eikä yksikään ollut väritöntä? Mä tykkäsin tosi paljon näyte primereista ja ne peittivät super hyvin silmäluomien verisuonia. Itse asiassa mun onkin siitä lähtien pitänyt hommata se original primeri, mutta jostain tuntemattomasta syystä en ole sitä vielä hankkinut :D Tosi outoa, että sun primeri oli väritöntä?

  http://tiiajennyy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin käytän paljon mattaisia luomivärejä, mutta jostain syystä tuo on vaan ollut mun houkutusten listalla jo niin pitkään, etten malttanut olla hankkimatta. Ainakin näin ensimmäisten käyttökertojen perusteella oon tosi tyytyväinen, mutta silti on hyvä olla olemassa erilaisia paletteja, jotta meikeissä säilyy monipuolisuus. :) Oma primerini on siis hyvin vaaleaa beigeä, mutta niin lirua litkua, ettei peittävyyttä ole laisinkaan ja luomilla näyttää täysin värittömältä ja tosiaan vaikuttaa siltä, ettei olisi laittanut mitään ainetta alkuunkaan. Täytyy ehkä käydä kyselemässä Sokokselta, josko minulle on sattunut jokin viallinen versio, sillä itsekin ihmettelin, kun kaikki ovat sitä kehuneet. Kiitos paljon, kun kerroit omista kokemuksistasi näiden tuotteiden suhteen! ♥

   Poista
 3. Tuo Naked 2 kyllä näyttää aika täydelliseltä! <3

  ainoaxberg.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Naked 1 tilasin muutama vuosi sitten opparipalkinnoksi ja kovasti olen tykännyt. Naked 3 olen haaveillut jo pidemmän aikaa. Onkohan sinulla pilaantunut versio tuosta luomivärinpohjustajasta? Tai onko koostumusta muutettu... Minulle tuli paletin mukana (2013?) pieni pohjustaja tuota samaa ja se oli kyllä väriltään vaalean beigeä eikä mitään lirua.
  Kepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla, että säkin olet hankkinut paletin palkinnoksi ja tykännyt siitä! :) Tuo kolmonen näyttää omaan silmäänikin aivan ihanalta ja saa nähdä, josko sekin päätyisi jossain vaiheessa kokoelmiini. Jännä juttu kyllä tuon pohjustajan kanssa, täytyy kyllä käydä kyselemässä, että kuuluuko tuotteen olla todella sellaista, sillä itse en ainakaan koe, että siitä olisi mitään hyötyä ja koostumus on aivan kummallinen. :/ Kiitos kun kerroit sun kokemuksista Kepa! ♥

   Poista
 5. Edellisestä postauksesta bongasin sun tietokoneen,mikä malli se on?Ja mikä puhelin sulla on käytössä?Ootko tyytyväinen molempiin ja suosittelisitko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kone on Acer Aspire V ja oon itseasiassa tehnyt siitä tarkemman postauksen ( http://justsayinghianne.blogspot.fi/2014/12/acer-esittelyssa.html ). Tällä hetkellä olen ihan tyytyväinen, vaikka koneen käyttötarkoitukseni eivät ole kovin vaativat, niin ainakin satunnaiseen surffailuun ja bloggaamiseen riittää hyvin. Välillä hiiren kanssa on ollut kosketushäiriöitä, mutta ne usein menevät ohi nopeasti. Kännykkäni on Samsungin Galaxy A3 ja tästä ei ole mitään huonoa sanottavaa, oikein hyvä puhelin ja laadukas kamera! :) Puhelinta suosittelen, mutta koneita saa samaan hintaan varmasti parempiakin.

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017