perjantai 3. helmikuuta 2017

LIGHT WHITE HOME DECOR

Sisustuspostausten osalta blogissa on ollut hiljaisempaa viime aikoina, mutta nyt tuli sellainen olo, että haluan napata muutaman kuvan nykyisestä tilanteesta. Olen siis aina tykännyt laittaa kotia ja panostaa mieluisaan sisustukseen. Oma kotini on vain 25 neliötä, joten pieni tila on omalta osaltaan myös tuonut hieman hankaluuksia. Parin vuoden jälkeen olen kuitenkin löytänyt omaa silmääni miellyttävät värit, esineet ja tyylin. 

Rakastan minimalistista ja vaaleaa harmoniaa sisustuksen osalta ja oma kotini sisältääkin paljolti valkoista, harmaata ja pehmeää beigeä. Parketti on kuitenkin tummanruskea, joka luo juuri sopivasti kontrastia vaaleaan kokonaisuuteen. Sisustaessa sisälläni asuu pieni perfektionisti ja siksi kotini tuntuu vasta nyt "valmiilta", vaikka olenkin täällä jo muutaman vuoden asunut. Olen tarkka valitessani esineitä ja haluan kaiken sopivan yhteen. Etsin esimerkiksi sopivia tyynynpäällisiä sängylleni yli kolme vuotta, kunnes tein osan niistä itse ja löysin kaksi kivointa ulkomailta. Yksinkertaiset huonekalut ja pienet maalaisromanttiset yksityiskohdat piensisustuksessa luovat juuri minun näköiseni sisustuksen ja nyt olen todella tyytyväinen kotiini. Tietysti aina silloin tällöin ostan uusia kynttilälyhtyjä, tekstiilejä, kukkia ja pieniä esineitä esimerkiksi sesonkien mukaan, mutta nykyinen "sisustuspohja" on mielestäni täydellinen myös sellaisenaan. 

Koti on kuitenkin paikka, jossa vietän todella paljon aikaa ja siksi panostan mielelläni viihtyvyyteen ja itseäni kuvaavaan sisustukseen. Lisää sisustuspostauksia ja kuvia kodistani löydät esimerkiksi täältä, täältätäältä ja täältä.
Löytyykö ruudun toiselta puolelta muita sisustajia? Entä uppoavatko vaaleat sävyt teidän makuunne?

4 kommenttia :

 1. Ihanan rauhaisa makuuhuone <3

  http://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ystävällisestä kommentistasi Janitakristina! :) ♥

   Poista
 2. Oi miten ihanalta näyttää!♥

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon ihanasta kommentista! :) ♥

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017