maanantai 20. helmikuuta 2017

HOME OFFICE KINDA DAY

Viikonloppu hurahti ohi töitä tehdessä ja eilen kotiin päästyäni päätin jättää hommat maanantaille, sillä energiat olivat niin vähissä, että halusin vain levätä. Tänään sitten heräsinkin virkeänä uuteen viikkoon ja päätin laittaa pystyyn kotitoimiston. To do -listani tälle päivälle on pitkä, muttei ylitsepääsemätön. Aion tehdä hieman postauksia valmiiksi, kirjoitella koulujuttuja ja panostaa kotiin. Tuleva viikko on taas täynnä tekemistä ja hoidettavia asioita, joten näin heti maanantaina on parasta käydä velvollisuuksien kimppuun tohinalla. 

Olen usein unelmoinut omasta työpisteestä, jossa voisin hoitaa koulujutut, blogipostaukset ja laskujen maksamisen yms, mutta valitettavasti yksiössäni ei ole tilaa  moiselle. Tänään kuitenkin tein parhaani ja omistin erään tason kotitoimistolleni. Viihtyvyys ja siisti ympäristö on itselleni kuitenkin todella tärkeä tekijä, kun haluan tehdä töitä tehokkaasti. Palaillaan pian, nyt kuitenkin: back to business!Energistä viikkoa jokaiselle!

2 kommenttia :

  1. Energistä viikkoa myös sinulle :) Kotitoimistossa täällä kans haaveillaan ja sellainen saa luvan toteutuakin, kun saan etätyöpäivät käyttööni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä, toimistoksi omistettu nurkkaus olisi kyllä aivan mahtava! :) Kiitos mukavasta kommentista ♥

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017