maanantai 2. tammikuuta 2017

YEAR 2016: PART 1

Vuosi 2016 toi mukanaan paljon kaikkea sekä hyvässä että pahassa. Mitään suuria menetyksiä, kriisejä tai ongelmia ei oikeastaan vuoteeni sisältynyt, mutta silti yleisfiilis vuodesta oli jollain tapaa negatiivinen. Tuntui, etten ollut parhaimmillani ja koin paljon väsymystä, stressiä ja motivaatio-ongelmia etenkin koulun suhteen. Onneksi 2016 sisälsi paljon myös kauniita hetkiä, mielettömiä matkoja ja ihania ihmisiä. Haluankin keskittyä näissä vuosikoosteissani mielummin positiivisiin puoliin ja muistella mukavia tapahtumia.


Tammikuu alkoi rauhallisesti, ilman sen suurempia kommelluksia. Kävin muutamia kertoja alennusmyynneissä shoppailemassa, näin ystäviäni ja keräsin uutta intoa tulevaa vuotta varten. Tein suunnitelmia ja keskityin hyvinvointiin tavallista paremmin. Lisäksi tammikuuhun mahtuivat häämessut, joihin osallistuin kaason ominaisuudessa. Blogiin kirjoittelin mm. lettikampauksista, kosmetiikasta ja veden juonnin tärkeydestä. Koulun penkille paluu tapahtui noin puolessa välissä kuuta ja siitä se arki taas lähti käyntiin tavanomaisissa merkeissä.


Helmikuu oli luminen, virkistävä ja kiireinen. Ystävänpäivänä vietimme laatuaikaa poikaystäväni kanssa ja irtauduimme arjesta kokkaamalla yhdessä. Urheiluinnostus jatkui vielä salilla käynnin muodossa ja sai boostia rantaloman varaamisesta. Helmikuussa ostin myös kotiini pitkään etsityn sängynpäädyn ja innostuin sisustamisesta entisestään. Mieleeni jäi helmikuulta myös herkullinen sunnuntaibrunssi ystäväni kanssa.Maaliskuu oli varmasti yksi vuoden mieleenpainuvimmista kuukausista kiitos Dubain reissun. Varasimme siis kahden kaverini kanssa extempore-matkan Dubain aurinkoon ja loma oli todella onnistunut niin shoppailun, herkuttelun kuin rentoutumisen ja kokemustenkin puolesta. Maaliskuun alussa täytin myös vuosia ja blogiin kirjoittelin mm. lempimietelauseistani, kauneusvinkeistä ja innosta kevättä kohtaan.


Huhtikuussa muistan olleeni energiaa täynnä ja nautin aurinkoisista päivistä kevään lähestyessä suunnattomasti. Motivaationi liikuntaan kasvoi ja lenkkeily alkoi, samalla kokkasin kaikkea, missä oli avokadoa ja vähensin sokerinsaantia. Kotini koki myös kohennusta, kun luin mahtavan KonMari -kirjan siivouksen elämänmullistavasta taiasta. Koulu teetti paljon töitä ja arki rullasi omalla painollaan tavalliseen tapaan.


Toukokuu alkoi muistuttaa jo kesästä ja koulukin loppui helpottuneissa merkeissä. Vietin kesälomaani jo toukokuussa ja siihen lukeutui mm. pitkiä unia, rentoutumista Hyvinkäällä, paljon treffejä ystävien kanssa ja runsaasti kuvaamista. Kävimme myös perheen kanssa mukavalla äitienpäiväillallisella ja blogiin kirjoittelin mm. Youtuben vaikutuksesta blogimaailmaan ja omista aamurutiineistani. 


Kesäkuussa olin todella paljon töissä, mutta onneksi myös säät olivat hieman viileämmät siihen aikaan kesästä. Juhannuksen tienoilla grilliruoka maistui ja muutenkin kesän alussa tuoreet marjat ja kasvikset olivat parasta antia keittiössä. Kävimme poikaystäväni kanssa myös tekemässä ihanan kylpyläreissun Turkuun ja se olikin yksi kesän mukavimmista muistoista. Blogissa jaoin epäonnistuneita asukuvia ja muutenkin kirjoittaminen luisti mukavasti. Häävalmistelut kävivät myös kuumana ja tuntui, että kesäkuun aikana kotona vietetty aika jäi todella vähäiseksi. Onneksi runsas valo ja kaunis luonto energisoivat senkin edestä.

Siinä oli ensimmäinen katsaus viime vuoteeni. Tulen pian kirjoittamaan myös toisen puoliskon, mutta tällä hetkellä haluan vain nauttia vapaapäivistä ja lumimaisemasta. 

2 kommenttia :

  1. Sun vuosi vaikuttaa kivalle! :) Ihanat kuvat oot valinnut kollaaseihin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mukavasta kommentista Jenna! :) ♥ Toinen osa tulee piakkoin ja se oli vieläkin tapahtumarikkaampi! :)

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017