maanantai 23. tammikuuta 2017

TODAY I AM HAPPY


 Tämä viikko ei olisi voinut alkaa paremmin. Otsikko kertoo oikeastaan kaiken, sillä mun fiilikset ovat todella onnelliset, helpottuneet ja innokkaat tulevaa kohtaan. Sain asiani järjestykseen ja tulen kertomaan muutoksista vielä tarkemmin myöhemmin keväällä. Nyt on kuitenkin koulu-, työ- ja raha-asiat mallillaan ja tulevaisuuden suunnitelmat kirkkaat. Tuntuu, että olen ollut pitkään tavallaan jumissa elämässäni ja vihdoin asiat rullaavat eteenpäin oikealla tavalla. Olen usein ollut stressaantunut ja miettinyt kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja, mutta lopulta kaikki palikat kuitenkin loksahtelivat paikoilleen ja asiat järjestyivät parhaalla mahdollisella tavalla. 

Tänään uskallan olla onnellinen, nauttia hyvästä päivästä ja keskittyä hetkessä elämiseen! Elämä ei ole murehtimista varten ja aion todella ottaa kaiken ilon irti tulevasta keväästä ja kesästä. Ihanaa, kun olo on kevyt ja levollinen. Palaillaan pian uusien postausten merkeissä. ♥ Mukavaa viikkoa kaikille!

8 kommenttia :

 1. olipa hyvänmielen postaus! hyvää alkavaa viikkoa sullekin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Riri ja ihana kuulla, että sait hyvää mieltä postauksesta! ♥

   Poista
 2. Ihania kuvia ja tosi positiivinen postaus! :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon Sini ja mukava kuulla, että tykkäsit postauksesta! :) ♥

   Poista
 3. Tosi kiva postaus ja kuvia! :)
  Olet kyllä niin ihanan positiivinen!

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon kauniista kommentista Roxy! :) ♥

   Poista
 4. Tuo kohta jossa sanoit, että uskallat olla tänään onnellinen oli aivan ihana! Molemmilla taitaa olla samanlainen hetki elämässä, uusia tuulia vähän joka puolella :) Todella hyvää vuoden alkua ja kevättä sinulle!

  http://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kiva kuulla, että sullakin on uusia tuulia elämässä ja että pystyit samaistumaan tekstiin. ♥ Lupaan kertoa vielä keväällä, mitä elämässäni on luvassa tulevaisuudessa. :) Kiitos paljon sulle kommentista ja oikein aurinkoista kevättä myös sulle Janitakristina. ♥

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017