torstai 19. tammikuuta 2017

TEESUOSITUS: CLIPPER

Olen aina ollut kahvin ystävä ja vieroksunut teen juomista pitkään. Viime syksynä kokeilin kuitenkin siskoni suosituksesta teetä ja jäin koukkuun heti ensi kerrasta. Tee on täydellinen juoma kylmiin iltoihin tai iltapäivien rentoutumishetkiin. Kroppani reagoi herkästi kofeiiniin ja siksi pidän huolen siitä, että juon kahvia vain 1-2 kupillista päivässä. Tee on kuitenkin hyvä korvaava juoma silloin, kun tekee mieli jotakin lämmintä, ilman sen suurempia vaikutuksia. Usein torjun myös makeanhimon juomalla jotakin hedelmäistä teetä hunajalla. 

Tässä postauksessa ajattelin esitellä omat teesuosikkini. Kun olin ensimmäistä kertaa kaupan teehyllyllä, järkytyin valikoiman laajuudesta. Niin paljon eri makuja, tarkoituksia ja merkkejä. Valikoin testiin suloisimman paketin, joka sattui olemaan Clipperin valmistamaa. Nyt hyllylleni on vakiutunut kolme suosikkia kyseiseltä merkiltä ja ne ovat: appelsiini, vadelma ja sitruksinen vihreä tee. Suosin erityisesti valkoisia ja vihreitä teitä, sillä ne rauhoittavat ja soveltuvat myös ilta-aikaan käytettäviksi. Tykkään myös Clipperin teepusseista, sillä niissä ei ole lainkaan narua, jolloin ne ovat 100 % biojätettä. 
Mitkä ovat teidän teesuosikkejanne? Olisi ihana kuulla teidän suosituksenne teemaailmasta. ♥

8 kommenttia :

 1. Myös mä oon aina ollut kahvin ystävä, enkä oo oikein ikinä tykännyt teistä. Tää syksy oli kuitenkin erilainen, sillä myös mä maistoin yhtä Clipperin teemakua ja jäin koukkuun♥ Oiskohan maku ollut joku appelsiini+kookos. Pitääkin huomenna ostaa toi Clipperin vadelmatee testiin :') Jotenkin toi on niin paljon paremman makuista kuin esim liptonin teet, plus mäkin tykkään siitä, että noi pussit voi viskata biojätteeseen :') Pukkan teet ovat kuulemma myös hyviä :>

  http://anskisss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista Anniina! :) Ihana huomata, että meillä on samanlainen historia teejuttujen kanssa. ♥ Nuo Clipperin teet ovat kyllä ihan parhaita! Täytyykin pistää korvan taakse tuo appelsiini+kookos -vinkki. Pukkaa en olekaan vielä kokeillut, mutta täytyy ehdottomasti testata sitäkin merkkiä. Ihania teehetkiä sulle! ♥

   Poista
 2. Nää Clipper teet on kyllä ihania! Mulla tällä hetkellä käytössä tuota samaa sitruksista virheääteetä :D

  https://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että säkin tykkäät tuosta vihreästä teestä ♥ Clipper on kyllä ehdoton suosikki teemaailmasta. :)

   Poista
 3. Oi pakko testata!♥ Kuulostaa hyvälle :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi, Clipperin teet ovat ihania! ♥

   Poista
 4. Itse kans juon näitä Clipperin teetä eri mauissa + sit ihan liptonin kaikkia :-) Ihan parasta iltaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista Satu! Kiva kuulla, että säkin olet teen ystävä ♥ Mun täytyy ehdottomasti testata myös Liptonilta eri makuja. :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017