maanantai 30. tammikuuta 2017

NEW WEEK AHEAD

Maanantaista on pikku hiljaa tullut yksi mun viikon suosikkipäivistä. Siinä missä sunnuntai on se päivä, kun siivoillaan, kerätään voimia ja palaudutaan edellisestä viikosta, on maanantai mulle aina uuden alku, raikas tuulahdus ja tehokas aloitus viikkoon. Maanantaisin kokoan tulevan viikon tärkeimmät asiat paperille, suunnittelen menoja ja tarvittaessa päivitän kalenteriani. Usein viikon ensimmäinen päivä sisältää myös bloggailua ja tärkeiden asioiden hoitamista, kuten kouluhommia tai laskujen maksamista.

Olen onnekas, kun saan viettää vapaapäiviä myös viikolla ja varsinkin maanantai on mukava aloittaa omaan tahtiin. Tähän päivään olen suunnitellut esseiden kirjoittamista, lenkkeilyä ja lentolippujen ostamista. Suunnitelmissa olisi siis lähteä poikaystäväni luo muutamaksi päiväksi maaliskuun tienoilla. Ihanaa, kun aika on kulunut niin nopeasti alkuvuodesta. Pian kevät saapuu ja tuo kaikkea piristävää mukanaan! 
Miten te valmistaudutte uuteen viikkoon ja onko maanantai yleensä mukava vai kamala?

2 kommenttia :

 1. Mäkin juuri kelailin, että tuntuu kuin alkuvuosi/tammikuu olisi mennyt sekunneissa ohi!
  Ja tuohon ikuiseen maanantai kysymykseen en osaa oikein vastata:D yleensä itellä maanantai menee akkuja ladatessa ja valmistautuessa loppuviikkon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista Sofia. :) Ihmeellistä kyllä, miten nopeasti aika on taas kulunut! Maanantai on kaikille erilainen, mutta hyvä, jos säkin panostat akkujen lataamiseen ja henkiseen valmistautumiseen. ♥

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017