tiistai 24. tammikuuta 2017

MATKAMESSUT 2017

Kävin viikonloppuna pyörähtämässä matkamessuilla veljeni kanssa ja ideoita lähti taas mukaan niin rantalomalle kuin kaupunkimatkailuunkin. Lisäksi tutustuin erilaisiin matkalaukkuihin Belizian pisteessä ja suunnittelin jo ostopäätöstä maaliskuun syntymäpäiviäni varten. Tosiaan rakastan matkailua ja uusiin paikkoihin tutustumista ja tälle vuodellekin on muutama matka tiedossa. 

Nyt keväällä suuntaan Britteihin pariksi päiväksi pienempään kaupunkiin, jossa poikaystäväni opiskelee. Olen myös salaa haaveillut lyhyestä Ruotsin shoppailumatkasta, mutta se taitaa jäädä toteuttamatta, sillä olen päättänyt säästää rahaa niin paljon kuin mahdollista. Kesällä suunnitelmissa olisi myös jokin rantaloma, mutta kohdetta emme ole vielä päättäneet. Ihanaa kuitenkin, että muutama reissu on tiedossa ja ainakin itse tykkään matkailun lisäksi myös suunnitella tulevia lomia etukäteen. 

Matkamessuilla tosiaan kiertelimme kojuja, kuuntelimme erään esityksen juurikin Briteistä ja maistelimme hieman makuja maailmalta. Mielestäni aikaisempien vuosien tarjonta on ollut esitysten puolesta hieman parempi, mutta en silti kadu lähtöä messuille. Unelmointi ja ideointi keskellä kylmää talvea tekee hyvää ja messuilla kiertely on jollain tavalla virkistävää tavalliseen arkeen verrattuna.Oliko joku teistä käymässä matkamessuilla tänä vuonna?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017