perjantai 27. tammikuuta 2017

HIUSMIETTEITÄ

Joka kevät mieleeni hiipii ajatus hiusten värjäämisestä luonnollisemmaksi. Olen ollut blondi niin kauan kuin muistan ja aiheesta kirjoitellut blogiinkin yhden jos toisenkin kerran. Lähes sama väri on ollut päässäni jo useita vuosia ja bannerin kuvasta näkyykin parhaiten tuo nykyinen sävyni. Viime syksynä leikkasimme vihdoin pidemmän pätkän pois ja olen viihtynyt "lobissa" erittäin hyvin. Puolipitkä on helppo pitää siistinä, muttei oikeastaan rajoita kampausten teossa. Kiharatkin sopivat olkapäille ulottuviin hiuksiin oikein hyvin. Väri on kuitenkin todella vaikea ylläpitää puhtaana ja kirkkaana, joten haluaisin päästä hopeashampookierteestä ja jatkuvasta tyvivärjäyksestä pikkuhiljaa eroon.

Katson aina onnellisena kaikkia liukuvärjäyksiä, luonnollisia sävyjä ja keskiruskeita raitoja, mutta todellisuudessa kuvien perusteella on vaikea arvioida, miten kyseinen väri sopii omiin kasvoihin ja ihonsävyyn. Kalpeana hiustenvärillä ja erityisesti sävyllä on mielestäni valtava merkitys, jottei väärä hiusväri latista entisestään. Hiuksilla on kuitenkin sen verran suuri merkitys yleisilmeeseen, etten haluaisi hypätä suuna päänä tummaksi tai tehdä radikaaleja päätöksiä ilman suunnittelua. Keräilin Pinterestistä hieman inspiraatiota ja yritin hahmottaa omia mieltymyksiäni. Luonnollista, raitaa ja raikkautta, niitä toivon seuraavalta kampaajakäynniltäni. Oletteko te miettineet hiusmuutoksia näin kevään kynnyksellä?

6 kommenttia :

 1. Olen ihan rakastunut puolipitkään/polkkatukkaan ja olen haaveillut siitä jo muutaman vuoden, mutta en vain ulkalla/halua luopua pitkästä tukasta! Taitaa jäädä minun osaltani muutokset tekemättä, mutta odotan innolla, kun näytät uudet hiuksesi sitten kampaamoreissun jälkeen!

  http://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon mukavata kommentista! :) Suosittelen kyllä testaamaan myös lyhyempää mallia! Musta ainakin tuntui, että koko ilme raikastui ja hiukset onneksi kasvoi entistä nopeammin takaisin pitkiksi, jos jostain syystä ei viihdykään uudessa lookissa. Puolipitkästä on hyvä aloittaa! :)

   Poista
 2. Oi miten ihania hiustyylejä ja sävyjä!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinterest on kyllä täynnä sellaisia hiusunelmia, että niiden selaamista ei malttaisi lopettaa! :) ♥

   Poista
 3. Sulle sopisi kyllä jokin ruskeakin sävy! Liukuvärjäykset on ihania, itselläkin tuli noita kuvia katsellessa ikävä omaa liukuväriä :D. Mie oon pohtinut, että jos leikkaisi pitkät hiukset vähän lyhyemmiksi, sellainen long bob -malli olisi kiva! Tarvitsisi vain vähän rohkeutta :)

  http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentista ja kiva kuulla myös muiden mielipide eri väreistä ja värjäyksistä! :) Liukuväri houkuttelisi erityisesti minuakin ♥ Long bob toimii tosi kivasti ja se on myös valtavan helppo laittaa! Suosittelen testaamaan, äkkiä ne hiukset kasvavat takaisinkin, jos tulee toisiin ajatuksiin. :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017