maanantai 19. joulukuuta 2016

LAST MINUTE GIFT IDEAS

Jouluviikon aika ja uskon, että monella on vielä viime hetken lahjoja hankittavana. Ideointi tuntuu olevan vuosi vuodelta vaikeampaa, a) kaikilla on kaikkea ja b) tarjonta on valtava. Tärkeintä on kuitenkin mielestäni ajatus ja se, että tulkitsee tarkasti lahjan saajan mieltymyksiä. Jos kyseessä on käytännöllinen ihminen, on ihan ok ostaa esimerkiksi sammutuspeite tai työkengät joululahjaksi, mutta jos lahjan vastaanottaja on henkeen ja vereen hemmottelun ja luksuksen ystävä, kannattaa pakettiin kääriä jotakin ylellistä, kuten arvokas hajuvesi tai tyylikäs kello. Mielestäni on myös ihan ok kysyä, mitä kyseinen henkilö oikeasti haluaisi lahjaksi. 

Gift ideas for him
Miehille kivoja lahjoja ovat esimerkiksi elektroniikka ja siihen liittyvät oheistuotteet, kuten suojakuoret ja johdot. Kosmetiikkatuotteet jäävät miehiltä usein itse ostamatta, mutta se ei tarkoita, etteivätkö he ilahtuisi esimerkiksi hyvästä tuoksusta, suihkusaippuasta, kosteusvoiteesta tai partavaahdosta. Asusteet ovat usein myös varma valinta ja tarjontaa on valtavasti. Vyöt, reput, hanskat, rusetit, aurinkolasit ja lompakot sopivat moneen makuun ja koonkin löytäminen on yksinkertaisempaa, kuin vaatteiden kohdalla. Jos kuitenkin miehen tyyli on tuttu ja mieltymykset varmoja on vaatelahja myös erinomainen ja käytännöllinen vaihtoehto. Urheilulliselle miehelle löytyy myös paljon kivoja lahjoja, kuten juomapullo, aktiivisuusranneke tai hikipyyhe. Monet miehet ilahtuvat materian lisäksi myös elämyslahjoista. Gift ideas for her

Naisten lahjoihin on tietysti helpompi samaistua ja monet kollaasin tuotteista olisivat itsellenikin mieluisia lahjoja. Sisustukseen liittyvät lahjat, kuten astiat, valokuvakehykset, kynttilät ja erilaiset tekstiilit sopivat monenlaiselle naiselle ja ovat usein myös käytännöllinen lahja kotiin. Kosmetiikkalahjat ovat usein haluttua tavaraa, näin myös omalla kohdallani, mutta suosittelen ensin hieman haastattelemaan lahjan saajaa ja hänen mieltymyksiään esimerkiksi eri valmistajien ja tarpeiden suhteen. Pehmeät paketit ovat myös ihania joululahjoja ja esimerkiksi aamutakit, pörröiset tossut ja oloasut ovat täydellisiä joulun ajan tuotteita. Kauniit korut tuovat ripauksen juhlaa jokaisen naisen jouluun ja uskallan väittää, että korut ovat todella varma valinta monen naisen kohdalla. Lehtitilaus tai hyvä kirja ovat myös kivoja lahjoja näin loma-aikaan. Myös naisten kohdalla elämyslahjat toimivat paketin korvikkeena. 

Saitteko uusia ideoita joululahjojen suhteen?

2 kommenttia :

  1. Tosi hyviä ideoita :) Oon samaa mieltä että elämyslahjat sopii täydellisesti lahjaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Patricia! :) Elämyslahjat ovat kyllä tosi kivoja lahjoja, varsinkin nykyään, kun kaikilla tuntuu jo olevan kaikkea.

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017