maanantai 5. joulukuuta 2016

JOULUISIA POSTAUSEHDOTUKSIA?

Jälleen yksi viikko takana ja toinen edessä. Joulukin häämöttää jo alle 20 päivän päässä, mutta arki luistaa tavalliseen tapaan ainakin omalla kohdallani. Viikonloppu kului töissä ja tällä viikolla koulussa alkaa viimeiset tentit. Palautettavia töitä on vielä vino pino, mutta onneksi muutaman homman olen saanut jo pois alta. Tänään olen saanut nauttia vapaasta ja illalla siskoni tulee vielä yökylään ja otamme kaiken ilon irti huomisesta itsenäisyyspäivästä heti brunssin äärellä. 

Joulufiilikseni vain kasvaa päivä päivältä ja oikeastaan lahjatkin ovat erittäin hyvällä mallilla. Miltei kaikki on jo ostettu ja viime viikolla hain myös korttitarpeet ja muutamia koristeita erilaisia asetelmia varten. Ajattelin, että olisi myös kiva kuulla, millaisia toiveita teillä olisi joulupostausten suhteen? Lahjaideoita, DIY-projekteja, korttivinkkejä, sisustusjuttuja tai kenties jouluisia reseptejä? 
Nyt jouluisia ehdotuksia listaamaan ja mukavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia :

 1. Pikkujouluasut ja reseptit kiinnostaisivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja ideoistasi! Laitan muistiin. :)

   Poista
 2. Reseptit kelpaa aina! Olen ihan tunari leipomaan, saati kokkaamaan, joten menen usein sieltä mistä aita on matalin: ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi jouluinen resepti onneksi ehtikin julkaisuun vielä ennen aattoa ja se sopii kyllä muihinkin vuodenaikoihin ja lupaan, että se on helppo toteuttaa. :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017