lauantai 26. marraskuuta 2016

TONNIKALAKVINOASALAATTI

Helppoja, terveellisiä ja herkullisia arkiruokia on välillä hyvin vaikea keksiä ja itse en ole normaalisti salaattien suurin ystävä, mutta nyt onnistuin luomaan oikean kombinaation, joka pitää minut kylläisenä, on helppo tehdä ja maistuukin vielä hyvältä. Usein uudet reseptit saavat alkunsa uuden raaka-aineen testaamisesta ja tällä kertaa se oli kvinoa. Kvinoa sisältääkin enemmän proteiinia, kuin esimerkiksi riisi ja muut viljat, joten se sopii täydellisesti salaattiin lisäämään ruokaisuutta. (Reseptistä riittää kahdelle hengelle.)


Tarvitset:

2 kourallista tuorepinaattia
1 porkkana
1 punasipuli
½ punainen paprika
1 dl keittämätöntä kvinoaa
1 prk tonnikalaa
sitruunamehua
suolaa ja pippuria

Ohje:

Keitä kvinoa pakkausten ohjeiden mukaisesti. Raasta porkkana. Paloittele sipuli ja paprika. Lisää pinaatinlehdet, tonnikala ja mausteet. Sekoita kvinoa salaattiin ja lisää lopuksi sitruunamehua tuomaan raikkautta. Nauti!

Onko kvinoa teille tuttu ruoka-aine ja mitä piditte tästä salaattireseptistä?

4 kommenttia :

  1. Nam, kuinka hyvältä näyttääkään! Menee kyllä testiin :)

    http://inka-allornothing.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit reseptistä, suosittelen lämpimästi kokeilemaan! :)

      Poista
  2. Oi nams miten herkullinen näköinen salaatti!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Jenna! :) ♥ Tuo salaatti nousi kyllä omaksi lempparikseni, nams!

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017