tiistai 8. marraskuuta 2016

OUTERWEAR ESSENTIALS

Asusteilla on valtava merkitys tyylissä ja vuosi vuodelta olen alkanut myös panostamaan niihin entistä enemmän. Kaikista tärkeintä omasta mielestäni on materiaalit ja sitä kautta mukavuus. Suomessa kylmä ja haastava sää on pitkä ajanjakso ja siksi oikeat varusteet ovat enemmän kuin tarpeen. Nyt päätin kerätä yhteen tämän hetken suosikkiasusteeni, jotka näkyvät arkipukeutumisessani päivittäin. 


Villahuivit

Materiaalina villa on mitä ihanteellisin talvi- ja syyssäihin. Ostin viime talvena Zalandolta Ichin 100 % villaa olevan muhkean kaulahuivin ja viime viikolla tilasin samanlaisen mustana. Ajaton yksivärinen huivi käy monen asun kanssa ja esimerkiksi reissussa villaiseen unelmaan on ihana kietoutua kylmän sään yllättäessä. 

Pipot

Olen melko tarkka pipojen suhteen ja istuvia malleja on yllättävän hankala löytää. Tässä kuitenkin suosikkini, neutraaleissa väreissä, kuten totuttua. Harmaa on merkiltään Etcetera ja beigen taas ostin viimeiseltäTallinnan matkaltamme torimyyjältä. Tupsupipot ovat ehdottomasti eniten omaan makuuni ja haluaisin vielä pari eri väristä lisää omaan kokoelmaani.

Nahkahanskat

Nahkahanskat ovat naisellinen klassikko, joita ilman en voisi elää. Mustat hansikkaat sopivat myös moneen kokonaisuuteen ja pitävät kädet lämpiminä. Nämä kyseiset nahkahanskat ostin pari vuotta sitten Vilasta ja ne ovat pysyneet todella hyvässä kunnossa.

Kauniit kengät

Tyylikkäät kengät täydentävät lookin kuin lookin ja itse panostan aitonahkaisiin mielelläni, sillä tiedän niiden kestävän paljon paremmin käyttöä. Viimeisin hankintani on tämä ihana pari nilkkureilta Vagabondilta.

Mikä on sinun mielestäsi tärkein asuste talvea ajatellen?

4 kommenttia :

 1. Nahkahanskat toimii joka vuosi!<3 Ihanat kuvat tässä postauksessa :') Xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihan oikeassa! Mullekin nahkahanskat ovat ihan must ♥ Ja kiitos paljon kauniista sanoistasi Jenna! :)

   Poista
 2. Nämä kaikki asusteet on kyllä tosi nättejä ja yksinkertaisia, voisin käyttää kaikkia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon Aliisa! :) Mukava kuulla, että meillä on samanlainen maku asusteiden suhteen. ♥

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017