tiistai 15. marraskuuta 2016

BRUSSELS AT NIGHT

Tänään tulin kotiin viiden maissa ja edessäni näkyi aikalailla vain mustaa maata ja loskaista tietä, joten ajattelin, että on täydellinen ilta jakaa hieman valoa ja loistetta Brysselin matkakuvien merkeissä. Yksi kaupungin nähtävyyksistä on siis kuvissa näkyvä aukio nimeltään Grande Plaza, joka on tunnettu upeasta valaistuksestaan. Rakennusten yksityiskohdat ja historiallinen tunnelma tuli esiin todella kauniisti. Samana iltana satoi vettä ja valon osuessa märkiin mukulakiviin oli näky ennen kaikkea taianomainen. Olen niin kiitollinen, että minulla on mahdollisuus matkustaa, kokea ja nähdä maailman upeita yksityiskohtia ja tutustua uusiin paikkoihin oma-aloitteisesti. Tuonkin illan kaikkine valoineen muistan varmasti ikuisesti. ♥

Mukavaa tiistai-iltaa kaikille!

2 kommenttia :

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia. :)
  Kyllä se valoisuus vaan tekee ihmeitä. Harmittaa, että pakkaskelit meni muuttumaan loskaan ja vesisateeseen. Huomaan sen vaikuttavan heti omiin energioihin, kun on pimeämpää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuolla valojen keskellä tunnelma olikin kuin elokuvasta ♥ Olen kyllä samaa mieltä tuosta pimeydestä, väsymys iskee huomattavasti helpommin nyt pimeällä ja loskaisella säällä. :/ Mutta toivotaan, että pian taas saataisiin lumipeite takaisin! :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017