keskiviikko 19. lokakuuta 2016

YESTERDAY´S OUTFIT

Kahden päivän akkujen lataus on suoritettu ja minilomamme Tallinnassa oli kaikin puolin todella mahtava. Nautin niin paljon aurinkoisesta säästä, hyvästä ruuasta, rentouttavista hoidoista, viihtyisästä hotellista, shoppailureissuista ja etenkin siskoni seurasta. ♥ Kerron kyseisestä matkasta lisää vielä pian kuvien kera, mutta ihan ensin halusin tulla jakamaan nämä eilen napatut asukuvat. 

Tallinnassa syksy oli Helsinkiin nähden vielä hieman jäljessä, joten puut olivat vielä täydessä väriloistossa ja tykkäänkin erityisesti luonnon lämmön ja tumman asun kontrastista näissä kuvissa. Villakangastakin aika on siis vihdoin saapunut sen kanssa yhdistin mustat farkut, pehmeän pooloneuleen ja muhkean harmaan kaulahuivin. 

Takki Mango
Neule Marks&Spencer
Housut New Yorker
Huivi Seppälä
Kengät Vagabond
Laukku Marc Jacobs


Mitä mieltä olette tästä syysasusta?

6 kommenttia :

 1. Pikalomat tulee aina silloin tällöin tarpeeseen ja onhan se fakta että kaksi päivää ulkomailla on pidempi aika kuin kaksi päivää Suomessa. Ainakin useimmiten, kotona on niin helppo jättäytyä kotiin ja olla tekemättä mitään merkittävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä! Pienikin loma tuntuu luksukselta, kun vaihtaa hieman maisemia. Kotona ympärillä muistuttavat kotityöt ja muut askareet, vaikka vapaapäivä olisikin. Kiitos sulle kommentista Saana! :)

   Poista
 2. Ihana asu ja ihana ruska! Voi kun se rantautuisi pian tännekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon Katariina! Taitaa olla Suomen ruska jo parhaat päivänsä nähnyt, vaikka tuo kaunista aikaa onkin. ♥

   Poista
 3. Voi miten ihana asukokonaisuus, ja tuo Tallinnan miniloma kuulosti mukavalta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Aliisa ihanasta kommentista! ♥ Loma oli ehdottomasti yksi lokakuun kohokohdista ja nautin todella paljon Tallinnan fiiliksestä. :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017