sunnuntai 23. lokakuuta 2016

TALLINN PHOTO DIARY PART I

Teimme siis siskoni kanssa viikon alussa pienen miniloman Tallinnaan ja nyt sain vihdoin kuvat muokattua ja kansioitua postausta varten. Kamera kävi pari päivää tiuhaan tahtiin, joten materiaalia kerääntyi kahden kuvapostauksen verran. Matkamme tarkoitus oli siis puhtaasti rentoutuminen, yhdessäolo, shoppailu, herkuttelu ja lepo. Kasvohoidot, hieronta, kunnollinen aamiainen ja pitkät yöunet tekivätkin tehtävänsä ja nyt on taas mukava aloittaa uusi viikko hippasen pirteämpänä. 
Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille! ♥

8 kommenttia :

 1. Vitsi nää kuvat oli kyllä tosi kivoja, kun näistä tuli jotenkin kesäinen fiilis! :D

  Written by Neea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ehkä hempeät ja raikkaat värit saavat aikaan kesäisen tunnelman, mutta usko pois; oikeasti syksy oli jo pitkällä ja todellisuudessa kuljimme pipot päässä pitkin Tallinnan katuja. :D

   Poista
 2. Jälleen kerran yllätät positiivisesti ihanilla kuvillasi! Ihania värejä ja nuo kukkakimput... AH IHANIA!

  http://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurkiitos sulle Janitakristiina ihanista sanoistasi, sun kommentit piristävät aina todella paljon! ♥ Tallinnasta löytyi kyllä paljon kaikkea kaunista kuvattavaa. :)

   Poista
 3. Tosi kauniita kuvia, jälleen kerran :) Tallinna on ihana paikka ja välillä on niin kiva lähteä hyvässä seurassa sinne viettämään laatuaikaa ja nauttimaan hyvästä ruoasta ja shoppailusta ;) Sellanen pieni irtiotto arjesta tekee kyllä tosi hyvää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista Ani!♥ Olen ihan samaa mieltä; Tallinna on ihanan lähellä, mutta silti tunnelma on siellä enemmän lomamainen ja aktiviteetteja löytyy varsinkin hemmotteluun ja ruokaan liittyen. Tällä kertaa olimme reissussa siskoni kanssa ja se jos mikä tekikin minilomasta ihanan. :)

   Poista
 4. Vitsi säkin oot onnistu saamaan ihania kuvia Tallinnasta! :-)

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017