torstai 27. lokakuuta 2016

KASVOPUTSARIT TESTISSÄ


Kun meikkaa joka päivä, on puhdistustuotteiden laatu ja säännöllinen käyttö äärimmäisen tärkeää. Itse käytin vuosia samaa putsaria ja sillä sain meikit pois turhia hankaamatta. Lisäksi ihoni oli aina puhtaan ja raikkaan tuntuinen puhdistuksen jälkeen. Kun kyseinen Acon puhdistusvaahto poistui markkinoilta olin tyhjän päällä. Sen jälkeen olen kokeillut laskujeni mukaan ainakin kuutta erilaista meikinpoistoainetta. En ole vieläkään löytänyt tuotetta, jota voi käyttää suihkussa ja jolla lähtisi myös silmämeikit tehokkaasti. Monet tehokkaat puhdistajat jättävät iholle kuitenkin tahmaisen fiiliksen ja vaativat toista tuotetta jälkikäteen. Itselläni on tällä hetkellä normaali iho, joka muuttuu pintakuivaksi talven tullen. 

Nyt ajattelin esitellä kolme viimeisintä kokeiluani ihonpuhdistuksen saralla ja arvostella ne, vaikka epäilen, että jatkan vielä täydellisen putsarin metsästystä. Meikkaan siis sekä pohjameikin että silmät miltei joka päivä. Silmissä käytän luomivärejä, silloin tällöin rajausta ja ripsiväriä. Vedenkestävät silmämeikit pääsevät käyttöön vain juhlapäivinä, joten mitään erityisen jämäkkää tai tavallisesta poikkeavaa ei pitäisi kasvoillani olla.


 Avène puhdistusvaahto

+ todella miellyttävä vaahtoimainen koostumus
+ kätevä pumppupullo
+ neutraali tuoksu
+ kasvomeikki ja luomivärit irtoavat helposti
+ jättää iholle raikkaan ja puhdistetun tunteen

- vaatii seurakseen myös silmämeikinpoistoaineen, sillä tuote ei riitä ripsivärin ja rajausten poistoon
- purkista on vaikea arvioida kuinka paljon siellä on jäljellä

Vichy miselliöljy

+ puhdistaa tehokkaasti kaiken muun paitsi rajaukset
+ ei vaadi hankausta
+ kevyt koostumus muihin öljyihin verrattuna
+ kirkas pakkaus
+ pumppuominaisuuden ansiosta helppo annostella
+ neutraali tuoksu

- vaatii silmämeikinpoistoaineen käytön jälkeen
- ei riittoisa; yhdellä käyttökerralla neuvotaan käyttämään jopa 3 pumppausta
- kallis pieneen kokoonsa nähden

Garnier misellivesi

+ suuri pakkaus ja edullinen hinta
+ poistaa kasvomeikin hellävaraisesti, mutta tehokkaasti
+ jättää iholle raikkaan tunteen
+ saatavilla marketeista

- vanulappuja kuluu vähintään 5 kpl:tta, kun puhdistaa koko kasvot ja silmät meikistä
- silmämeikin puhdistukseen vaaditaan hankausta ja silti tuote ei poista kaikkea
- huono annostelumekanismi
- ei voi käyttää suihkussa muun peseytymisen yhteydessä

Mielestäni kasvojenpuhdistusaine on erittäin tärkeä osa ihonhoitorutiinia ja omalla kohdallani kaikki muut tuotteet ovat kunnossa ja olen tyytyväinen niihin, mutta kunnollista putsaria on jotenkin ylitsepääsemättömän vaikea löytää. Ainoat vaatimukset ovat tehokkuus (=myös silmämeikit) ja mahdollisuus käyttää suihkussa. Vaahtomaisista puhdistusaineista olen aina tykännyt eniten, mutta kaikki muutkin koostumukset ovat mahdollisia, jos teho on riittävä muuten. Jatkukoon etsintä edelleen... Lupaan kertoa, jos törmään uuteen suosikkiin.

Millä te puhdistatte kasvonne?

2 kommenttia :

  1. Miselliä käytän (Garnier ja Biotherm), kun tulen myöhään töistä. Tällöin voin pyyhkäistä meikit naamalta sängyssä :D Muutoin minulle on käytössä LV:n puhdistusvaahto ja Lorealin puhdistusöljy. Kaikkiin olen oikein tyytyväinen ja en käytä vedenkestävää meikkiä niin meikki lähtee kyllä hyvin näillä kaikilla yksinään käytettynä :) Silmämeikinpoistoaineet vanhenee kaapissa kun en ole kokenut tarvetta niille enää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla myös sun kokemuksia eri puhdistusaineista. :) Voisin myös kokeilla tuota LV:n vaahtoa, josko sillä puhdistuisi myös omat kasvoni paremmin. Tietysti meikin määrä vaikuttaa niin paljon siihen, miten helposti ne lähtevät irti puhdistuksessa, mutta itselläni ei nuo misellivedet oikein tuottaneet tulosta.

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017