torstai 29. syyskuuta 2016

KUVAKATSAUS SYKSYYN

Viimeisestä kuvapostauksesta on vierähtänyt vahingossa kokonaiset kaksi kuukautta, joten nyt on todellakin aika laittaa puhelimen otokset kiertoon ja jakaa niiden avulla muutamia juttuja mun syksyarjesta. Tällä hetkellä viettelen rauhallista koti-iltaa ja huomenna saan nauttia vapaapäivästä. Tällä viikolla olen mm. treffannut ystäviäni, kuluttanut ahkerasti Skypeä, koukuttunut uusiin kosmetiikkatuotteisiin, innostunut pallovaloista, juonut paljon teetä, päntännyt espanjaa, punninnut elintapojani, suunnitellut reissuja ja nauttinut sateen tuomasta raikkaudesta ja ropinasta.


1 Vitamiinit lautasella! Rakastan tuoreita marjoja ja hedelmiä yli kaiken. ♥ 2 Kun välillä tuntuu rankalta, on hyvä yrittää muuttaa ajattelua positiivisempaan suuntaan ja lopputulos on väistämätön. 3 Tänä syksynä olen löytänyt teen. Ennen en ikinä juonut teetä, mutta tänä syksynä siskoni tarjosi minulle kupillisen ja siitä lähtien iltarutiiniini on kuulunut kupponen lämmintä Clipperiä. 4 Viimeinen otos vanhoilla, pitkillä hiuksilla. Tällä hetkellä olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen myös lyhyeen lookiini.


1 Viime viikonloppuna toteutin extempore-reissun Lahteen kummitätini luo ja kuulumisten vaihtamisen lomassa kävimme myös herkullisella lounaalla italialaisessa ravintolassa. 2 Kimppu suosikkikukkiani tuomassa tunnelmaa kotiini. 3 Vielä yksi kuva ihanasta mökkiviikonlopusta muruni kanssa. 4 Voi syksy! Parasta mitä tiedän tällä hetkellä ovat ehdottomasti ruskan kyllästämät puut.


1 Rento aamu kera uuden Cosmon! 2 Jostain syystä en ole pitkään aikaan valmistanut banaanilettuja ja eräs iltapäiväni sai energisen boostin tästä annoksesta. Täytyy ottaa tuo resepti taas joka viikkoiseen ohjelmistoon. 3 Eräänä koulupäivänä karkasimme ystäväni kanssa pitkällä lounastauolla Aschaniin salaateille. 4 Beautiful quote from Pinterest.

Mukavaa illanjatkoa kaikille!

8 kommenttia :

 1. Oi miten ihanat kuvat!♥ Syksy on kyllä niin kaunista aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista kommentista Jenna! ♥ Olen ihan samaa mieltä syksystä sun kanssa, kerrassaan ihanaa aikaa. :)

   Poista
 2. Olipas ihanan piristävä postaus ♥ Tosi ihana kuvia! :) Voi että tuo ruska on jotain niin kaunista nyt ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että tykkäsit sekä postauksesta että kuvista! :) ♥ Ihanaa, että niin moni tykkää syksystä ja erityisesti ruskasta, sillä tuntuu, etten itsekään saa tarpeekseni sen kauneudesta!

   Poista
 3. Mahtavia otoksia sinulla taas kerran. Silmä lepäsi ja aivotkin saivat ajateltavaa😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis sinulle ihanasta kommentista! ♥ Mukava kuulla, että postaus ja kuvat miellyttivät! :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017