sunnuntai 4. syyskuuta 2016

IN LOVE WITH KNITS

Olen tykännyt neuleista koko elämäni ja aina syksyn tullen neuleiden merkitys vaatekaapissa kasvaa. Täytyy olla rentoa paksua neuletta, ryhdikästä pooloa, neuletakkeja, ohuempia välikausineuleita ja ennen kaikkea pehmeyttä mallissa kuin mallissa. Tykkään todella paljon myös neulemekoista ja ne pelastavat helppoudellaan myös vaatekriiseissä. Kuten arvata saattaa, suosin paljon neutraaleja värejä myös neuleissa, jolloin ne on mahdollisimman helppo yhdistää muuhun asuun. 

Viime vuosina olen kiinnittänyt paljon huomiota materiaaleihin ja kirppiskasaan on lentänyt kaikki tekokuidut nukkavierut. Puuvilla, kashmir, merinovilla, rayon ja silkki ovat itselleni tuttuja pesulapuista ja vanhemmiten olen myös alkanut arvostamaan kestäviä ja laadukkaita vaatteita entistä enemmän. Toki luonnonkuidut maksavat enemmän, mutta ajansaatossa ne säilyvät myös huomattavasti kauniimpana ja kestävät käyttöä. 

Tälle syksylle toivoisin löytäväni pari mustaa neuletta, sillä harmaita, beigejä, valkoisia ja jopa yksi viininpunainen itseltäni löytyy. Reilut kaulukset ovat myös mieleeni ja lämmittävät ihanasti talvipakkasilla. Neuleet vaan ovat niin helppoja, mukavia ja tyylikkäitä aina vuodesta toiseen, joten otan erittäin mielelläni tämän sesongin vastaan myös vaatteiden suhteen. 

Knits everywhere


                                           Löytyykö sieltä muita neuleiden ystäviä?

2 kommenttia :

  1. Neuleet on vaan niin huippu helppoja yhdistää monien muiden vaatteiden kanssa, joten ne on ehdottomia suosikkeja varsinkin syksyn aikaan!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että säkin suosit neuleita samoista syistä! Syksy on kyllä ehdottomasti oikeaa neuleiden kulta-aikaa! ♥

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017