perjantai 2. syyskuuta 2016

FINALLY SEPTEMBER

Kietouduin juuri peiton alle teekuppi vierelläni. Tämä päivä kuluikin täysin koulujuttujen parissa. Tarkoituksenani oli nauttia aurinkoisesta syyssäästä ja kerätä voimia työviikonloppua varten, mutta sainpas ainakin tehtyä tuonkin projektin. Vaikka päivä kului ruudun edessä, halusin vielä tulla kertomaan pikaiset kuulumiset ennen nukkumaanmenoa.

Viime päivinä olen stressannut ja murehtinut ekstrapaljon; mielessäni on ollut surkea motivaatio opintoihin ja poikaystäväni muutto ulkomaille. Hän siis aloittaa oman koulutaipaleensa uudessa maassa ja ikävä etäsuhteen myötä tulee varmasti olemaan kova. Nyt täytyy vain ottaa kaikki ilo irti tulevista päivistä, kun saamme vielä olla yhdessä. Onneksi olen ehtinyt myös nauttimaan mukavista hetkistä murheiden keskellä. Tälle viikolle on sovittu treffejä niin lenkkipolulle kuin kahvikupinkin ääreen. Mielestäni on todella tärkeää järkätä aikaa myös ystäville ja perheelle kaiken kiireen keskellä. ♥

Ihanaa, että syyskuukin alkoi vihdoin! Olen niin odottanut viileneviä iltoja, kynttilöitä (kaikkialla kodissani luomassa tunnelmaa tälläkin hetkellä), paksuja huiveja, lautapelejä, luonnon värejä ja sitä kotoisaa tunnelmaa, jonka syksy saa aikaan. 


Lämmintä illanjatkoa kaikille!

8 kommenttia :

 1. Syksyssä on kyllä ihan omanlaisensa, ihana fiilis :) Voih, tsemppiä kaukosuhteeseen!!! <3 Se ei aina ole helppoa mutta kyllä siitä selviää ja kaikki on tosi pitkälti omasta asenteesta kiinni :) Sä oot muutenkin niin tollanen elämäniloinen mimmi että pärjäät varmasti tosi hienosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos superpaljon ihanista ja tsemppaavista sanoista! ♥ Toivotaan tosiaan, että kaikki menee hyvin ja saan nauttia syksystä kaukosuhteesta huolimatta. :) Oot varmasti ihan oikeassa siinä, että oma asenne ratkaisee ja aiotaankin tehdä kaikkemme, jotta kaikki menisi hyvin. ♥

   Poista
 2. Voi mitkä kuvat!♥ Tuli niin hyvä fiilis tästä postauksesta :) Kivaa lauantaita♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon mukavasta kommentista! Kiva, että tykkäsit postauksesta ja kuvista ♥

   Poista
 3. Tsemppiä kaukosuhteeseen ja super ihanaa syksyä! :) Kyllä se siitä kun on oikea asenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos valtavasti näistä sanoista! ♥ Hyvällä tsempillä mennään ja toki kaukosuhde tuo omat haasteensa, mutta nyt täytyy vaan keskittyä positiivisiin asioihin entistä enemmän. Aurinkoista syksyä myös sulle Roxy! :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017