sunnuntai 25. syyskuuta 2016

3 OUTFITS FOR AUTUMN

Comfy layers
Comfy layers

Kerroksia, pehmeyttä ja mukavuutta; niistä on sunnuntain syksyasut rakennettu. Viihdyn hyvin tummissa sävyissä ja etenkin pimeinä vuodenaikoina verhoudun mustaan vähän liiaksikin. Onneksi kokonaisuutta voi aina piristää esimerkiksi luumun sävyisellä huulipunalla tai muilla asusteilla. Lenkkareita käytän suhteellisen harvoin, mutta rentona päivänä nekin toimivat monenlaisissa asuissa.

Classic combo
Classic combo

Kamelitakki, nahkakengät ja naisellinen mekko: ihanaa klassisuutta ja tyyliä minun makuuni! Kultaiset yksityiskohdat luovat illuusion luksuksesta ja tyköistuva poolomekko käy tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kollaasin crossbody-laukku on mielestäni todella kaunis ja sopii esimerkiksi kaupunkipäivälle. Tämä asu todistaa jälleen sen, kuinka suuri merkitys asusteilla on muuten pelkistetyn asun kanssa.


Warm & casual
Warm & casual

Poolokaulus, kevyt trenssi ja perinteiset siniset farkut muodostavat arkiasujen pelastussetin. Itse viihdyn syksyisin paljolti paksuissa neuleissa ja mitä muhkeampi, sen parempi. ♥ Runsaan yläosan kanssa pillifarkut ovat must ja samaan settiin yhdistäisin nudekynnet ja bucketbagin. Viimeiset silaukset siisteillä nilkkureilla ja sirolla rannekorulla; asu on valmis.

Mikä ylläolevista asuista oli eniten sun mieleen?

2 kommenttia :

 1. Kaikki asut on aiva ihania, mutta eka nappasi ehkä eniten ja on sopii mun tyyliin kaikista parhaiten :) Tosi kiva postaus <3

  https://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäsit asuista ja löysit suosikkisi! Pakko sanoa, että tuo ensimmäinen oli myös oma suosikkini! :) ♥

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017