sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

TOMMY HILFIGER RAINBOOTS

Kuten monet pitkään blogiani lukeneet varmasti ovat jo huomanneet; olen kenkäihminen. Eteinen täyttyy kaikenlaisista popoista ja uusia tulee työpaikkani ansiosta ostettua keskivertoa enemmän. Rakastan uusia, tyylikkäitä ja laadukkaita kenkiä! ♥ Käytännöllisyys on kuitenkin Suomen säissä se juttu ja tällä kertaa uusin kenkäparini on suunnattu sadekeleille. Ostin nimittäin eilen Tommy Hilfigerin kumisaappaat.

Sade on olennainen osa Suomen ilmastoa, joten on hyvä olla kumisaappaatkin olemassa. Kosteus ylipäänsä on vahingollista useimmille kengille ja siksi koin näiden suloisten kumppareiden olevan harkittu ja perusteltu ostos. Tällä hetkellä en malttaisi odottaa syksyä, rankkasateita ja näiden kumisaappaiden ulkoiluttamista. 

Samalla voisinkin tiedustella, olisiko teillä kiinnostusta jonkinlaiseen kenkienhoitopostaukseen? Voisin esimerkiksi antaa vinkkejä siihen, miten pitää kengät puhtaana ja ennaltaehkäistä niiden kulumista. Kenkien huoltaminen ja kengät ylipäänsä ovat siis itselleni sydämen asia ja jos halua löytyy, tekisin mielelläni aiheesta postauksen. 

Mitä mieltä olette uusista kumisaappaistani?

6 kommenttia :

 1. Kauniit kumpparit! Sadekelit ei harmita nykyisin ollenkaan niin paljon kun on kivat kumpparit, jotka voi laittaa jalkaan! :) kenkienhoitopostaus vois olla tosi hyvä! Just muistilistaa et miten mitäkin kenkiä pitäis hoitaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kivasta kommentista ja olet todellakin oikeassa kumppareiden ja sadekelien suhteen! :) Laitankin kenkienhoitopostauksen heti luonnoksiin, eli sellainen on tulossa vielä ennen syksyn tuloa!

   Poista
 2. Todella kauniit! Yleensä en kumisaappaista kauheasti pidä, mutta nuo ovat todella tyylikkäät :)

  http://www.noraadler.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Noora! Nämä kumpparit sulattivat minutkin tyylikkyydellään.♥ Tavallisesti kumisaappaista tuleekin sellainen mökkihöperömielikuva, mutta näillä kelpaa myös kaupungissa! :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017