perjantai 15. heinäkuuta 2016

PICTURES, PICTURES AND PICTURES

Takana on seitsemän työpäivää ja edessä kahden päivän mökkiviikonloppu. Olen niin onnellinen päästessäni luonnon rauhaan lepäämään. Muistan aina teinivuosina, kuinka ankeaa oli lähteä viikonlopuksi vanhempien kanssa mökille, kun taas tänä päivänä olen valtavan kiitollinen tuosta kesämökistä ja etenkin kahdesta maailman parhaasta vanhemmasta. 

Tuntuu, että viime päivät olen rehellisesti puhuen käynyt hieman ylikierroksilla, nukkunut huonosti, stressannut kaikesta, kiukutellut, syönyt huonosti ja voinut pahoin. Tämä miniloma tulee siis todellakin hyvään saumaan ja uskonkin, että laiturilla oleilu, kirjan lukeminen, loimulohi, marjojen poimiminen, lautapelit, saunan tuoksu ja perhe tekevät tehtävänsä. 

Tässä kuitenkin pikainen katsaus omiin kesähetkiini kuvien kautta. Kaikki kuvat onkin napattu tällä kertaa uudella puhelimellani (Samsung Galaxy A3) ja eron vanhaan laatuun todella huomaa. On niin kiva, kun uudessa kännykässä on tilaa tallentaa kuvia ja videoita entistä useammin ja sitä kautta olen päivittänyt myös Instagramia (@annereginae) tiheästi.

1 Upeat hortensiat täydessä kukassa! 2 Quote of the day. 3 Täydellinen aamiainen kaikessa yksinkertaisuudessaan. 4 Yksi selfie juuri värjätyillä hiuksilla. 

1 Kissarakkautta.♥ 2 Banaania, kiiviä ja mustikoita iltapalaksi. 3 Kuvankaunis latteannos. 4 Kesällä ei vaan voi kuvata tarpeeksi kukkasia. 

1 Kesäinen aamupuuro nautittuna satiiniaamutakissa. 2 Uusi Nyxin huulipuna pääsi testiin! 3 Helsingin kesäilta. 4 Vapaapäivän aamiaishetki hyvän ystäväni luona.

1 Kuva tämän päivän varustuksesta; uudet kumpparit in action kaatosateessa. 2 Kesä ja luonnon upeat värit. 3 Viime aikojen helpotus. 4 Maukas grillituokio sisarusteni kanssa parvekkeella.

Mukavaa viikonloppua kaikille! Palaan mökkikuulumisten parissa ensi viikolla. :)

2 kommenttia :

  1. Ihana postaus kuvineen, rentouttavaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Aliisa! :) Ihana, että tykkäsit ♥

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017